Четвер, 28.03.2024, 16:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 20 » Відбулася чергова двадцять восьма сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
10:44
Відбулася чергова двадцять восьма сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання

12

Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася чергова двадцять восьма сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом оголошення позиції депутата. До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено, враховуючи депутатські запити, 47 проектів рішень. Міська рада затвердила зі змінами та доповненнями 42  рішення, у тому числі  підтримала 8 депутатських запитів. Депутатські запити, передано на розгляд відповідальним виконавцям.

На сесії міської ради, у тому числі, було прийнято рішення «Про затвердження Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання в новій редакції» з доповненнями.

Зі змінами та доповненнями було затверджено проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». 

Депутати взяли до відома інформації про хід виконання Міських програм, та внесли доповнення до деяких з них, враховуючи пропозиції депутатів та суб’єктів подання проектів рішень. 

12

За результатами голосування, були затверджені рішення «Інформація керівника Знам’янської місцевої прокуратури на території міста Знам’янки та Знам’янського району за 2016 рік», «Про направлення на навчання секретаря Знам’янської міської ради Клименко Н.М.», «Про затвердження передавальних актів», «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у новій редакції,також затверджені майже всі рішення у сфері земельних відносин та ін..

За результатами голосування, депутати підтримали проект рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Знам’янської міської ради сьомого скликання» відповідно до якого припинено повноваження  депутата Знам’янської міської ради сьомого скликання Кліпацького Сергія Вікторовича. Рішення буде передано для роботи Знам’янській міській територіальній виборчій комісії. 

Не набрали необхідної кількості голосів та не були підтримані проекти : «Про звіт тимчасової контрольної комісії по перевірці якості і об’єму виконаних робіт по заміні вікон у закладах освіти за 2015 рік», «Про вилучення земельної ділянки у гр..Калашніка С.А.», «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр..Андросовій М.М.».

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: С.Когатько – керівник Знам’янської місцевої прокуратури, А.Іщенко - помічник народного депутата О.Довгого, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: І.Зіньковська, С.Бойко – лікарняний, С.Кліпацький ,В.Озоряний– виробнича необхідність, Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, С.Постика – відрядження. 

Переглядів: 973 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/8

Кировоград: новости и сайты