Субота, 20.04.2024, 06:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 9 » Відбулася чергова нарада щодо створення єдиного медичного простору (об’єднаної лікарні) м.Знам’янка
15:26
Відбулася чергова нарада щодо створення єдиного медичного простору (об’єднаної лікарні) м.Знам’янка
12
У залі засідань міськвиконкому під головуванням першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Коваленка відбулася чергова нарада  щодо створення єдиного медичного простору (об’єднаної лікарні) м.Знам’янка.

У нараді взяли участь: директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації О.Рибальченко,  міський голова С.Філіпенко, голова Знам’янської  районної державної адміністрації О.Лукашов, виконуючий обов’язки  головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня  ім.А.В.Лисенка» П.Попов, головний лікар центральної районної лікарні І.Муравський, депутати міської та районної ради, керівники фінансових управлінь, представники медичних закладів.

З вступним словом виступив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації О.Рибальченко, який проінформував присутніх про ймовірні шляхи щодо створення єдиного медичного простору в м.Знам’янка. Так, зокрема Олег Миколайович сказав, що в місті Знам’янка можливо створити одну лікарню із спеціальним відокремленим підрозділом на який було б покладено функції щодо обслуговування залізничників. 
12

В свою чергу міський голова Сергій Іванович Філіпенко наголосив, що повинна бути створена єдина об’єднана лікарня, так як у випадку існування відокремленого підрозділу питання його фінансування буде повністю залежати від профільного Міністерства, яке може у будь яку мить припинити його підтримку.

Наступними слово взяли головний лікар центральної районної лікарні Муравський І.Б. та в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня  ім.А.В.Лисенка»  Попов П.М., які ознайомили присутніх з розробленими розрахунками щодо майбутньої кількості штатних одиниць у об’єднаній лікарні. Так, оптимальна кількість штатних одиниць за словами спеціалістів становить 480 ставок. 

Наразі ж центральна районна лікарня нараховує - 335 осіб, а комунальний заклад «Знам’янська міська лікарня  ім.А.В.Лисенка» -274 особи, що в сумі складає 609 штатних одиниці.

Але, за словами першого заступника голови ОДА Сергія Петровича Коваленка, ці цифри (480 штатних одиниць) не є остаточними і в нашій області вже існує практика функціонування об’єднаної лікарні зі значно більшим штатом, як це і відбувається у м.Світловодську.

На завершення перший заступник голови ОДА С. Коваленко з акцентував увагу на те, щоб з 1 січня 2018 року працівники обох лікарень не вивільнялись, а як 31 грудня 2017 так і 1 січня наступного року лишились працювати на своїх місцях. Також Сергій Петрович дав доручення  директору департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації О.Рибальченко підготувати алгоритм дій щодо створення єдиного медичного простору в м.Знам’янка.

«Крім того, останньої декади грудня має відбутись сесії Знам’янської міської ради та Знам’янської районної ради, і прийняте відповідне рішення про об’єднання лікарень»,. – зазначив перший заступник голови ОДА.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты