Середа, 03.07.2024, 20:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Відбулася чергова сесія міської ради
11:52
Відбулася чергова сесія міської ради
 
12         Двадцять дев’ята сесія Знам’янської міської ради за традицією розпочалася приємним моментом – міський голова І.Крижановський привітав із днем народження депутатів міської ради – Н.Адамович, О.Куцова, Ю.Цирульнікова, А.Мороза, Л.Суслова.
На розгляд 29 сесії міської ради було винесено 20 питань порядку денного. Із них - 3 депутатських запита. Усі запити були підтримані міською радою.
Відповідно до графіку проведення сходів громадян міста у 2012 році міська рада вирішила провести звіти депутатів міської ради про свою роботу перед виборцями відповідних виборчих округів з 27 вересня по 29 вересня поточного року.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011 р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», здійснивши збільшення доходів спеціального фонду міського бюджету і перерозподіл видатків загального та спеціального фондів відповідно до прогнозних надходжень та розрахунків головних розпорядників.
З метою забезпечення своєчасного фінансування пенсійних виплат по місту та виконання завдань з надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду України міська рада заслухала інформацію начальника управління Пенсійного фонду у місті Знам'янці та Знам'янському районі Л.Суслова з даного питання. Міська рада рекомендувала управлінню Пенсійного фонду щомісяця аналізувати виконання графіків погашення заборгованості суб'єктами господарювання міста; забезпечити застосування у повному обсязі правових важелів впливу до порушників платіжної дисципліни та вжиття заходів щодо повного охоплення заходами примусового стягнення сум фактичної заборгованості.
На сесії міської ради депутати заслухали інформацію начальника управління економіки та власності Л.Нестеренко про хід виконання Міської програми «Центральний регіон – 2015».
 
12          З метою здійснення самоврядних повноважень щодо ефективного управління майном комунальної власності міста міська рада внесла доповнення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах в 2012 році, доповнивши п.2 об'єктом: по комунальному підприємству ЖЕК №1 підвальне приміщення по вул. Матросова, 27. Також, відповідно до Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» міська рада затвердила Міську програму передачі гуртожитку у власність територіальної громади м.Знам’янка на 2013-2015 роки.
У зв’язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до Земельного Кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у форму аукціону» затверджено рішення «Про приведення у відповідність рішення міської ради від 18.11.2011р. №425 «Про затвердження Порядку набуття прав на землю на конкурентних засадах (аукціоні) в місті Знам’янка».
Міська рада розглянула та затвердила ряд інших земельних питань: про врегулювання земельних відносин, про продовження термінів оренди земельних ділянок, уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів тощо.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты