Субота, 04.05.2024, 20:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 21 » Відбулася чергова сесія Знам'янської міської ради
14:55
Відбулася чергова сесія Знам'янської міської ради
 
12         21 червня поточного року відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, яке провів секретар міської ради А.Тесленко.
 На розгляд 43 сесії було винесено 24 проекти рішень, що стосувалися життя міста. Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши розподіл вільного задишку спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку) у сумі 2,22518 тис.грн., а також перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників.
Міська рада внесла доповнення до Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2013 рік.
Також, міська рада внесла зміни до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янка на 2012-2015 роки; Програми благоустрою міста Знам’янки на 2012-2015 роки.
Депутати заслухали інформацію заступника начальника відділу освіти Н.Попової про хід виконання у 2013 році Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти міста на 2011-2015 роки та хід виконання Міської цільової програми позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2014 року.
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, надання дозволу на складання технічної документації.
Також депутати міської ради погодили кандидатуру члена Знам’янської міської організації ветеранів України М.Василашка на відзначення Почесною відзнакою Кіровоградської області «Честь і слава Кіровоградщини».
Для забезпечення життєдіяльності територіальних громад та належних умов функціонування органів місцевого самоврядування, депутати міської ради схвалили резолюцію про підтримку ініціативи щодо реформування системи регіонального управління та місцевого самоврядування в Україні, звернувшись до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з відповідними пропозиціями щодо прийняття базових законів «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про територіальні громади», «Про органи самоорганізації населення, «Про комунальну власність», а також внести зміни до Бюджетного та Податкового кодексів України в частині бюджетної децентралізації та збільшення переліку місцевих податків, які спрямовуються на розвиток та потреби територіальних громад.
Міська рада прийняла звернення до Верховної Ради України стосовно внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку.
На сесії міської ради були присутні перший заступник міського голови, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты