Субота, 04.05.2024, 16:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 2 » Зробимо дітей щасливими
11:42
Зробимо дітей щасливими
         12 
Відбулася вже довгоочікувана ігротека на вулиці Привокзальна,1. Чому довгоочікувана? Тому що в цей день, за цією адресою відбувалось відкриття дитячого ігрового майданчика, який подарувала малюкам міська організація Партії Регіонів. На цю подію збіглася дітвора з усього мікрорайону. А мешканці будинку №1, господарі свята, створили на прибудинковій території атмосфеоу справжнього свята. Гірлянди паперових прапорців, повітряні кульки і, звичайно, червона стрічка, яка поки ще не дає малюкам дістатися до розваг.
Ігор Борисович Крижановський привітав присутніх з відкриттям дитячого майданчика, зауваживши, що міська влада намагається робити якомога більше для втілення ініціатив Президента України В.Ф. Януковича щодо змістовного відпочинку школярів, урочисто перерізав червону стрічку і .... розвага почалась!
         
12 
 Фахівцям з соціальної роботи ЦСССДМ Стукаленку Олександру, Кадацькому Сергію та спеціалісту Білокамінській Ользі було важкувато зібрати дітлахів до купи, щоб погратися і поспілкуватися. Діти розбіглися хто куди, адже їх так приваблювали новеньки каруселі, гірка, пісочниця.... Та ось таки зібралася купка зацікавлених і все пішло як зазвичай.
Розваги, веселощі, естафети, конкурси, вікторини, знайомство з книжками та казковими персонажами.
Діти охоче демонструють свої здібності: співають, танцюють, читають вірші і, навіть, розказують таблицю множення, яку вивчили влітку, хлопці охоче віджимаються, а дівчата голосно рахують, визначаючи переможців. Та, у підсумку, перемагають усі! Адже жоден не залишається без гарного настрою, подарунків та солодощів.
Поки дітвора розважається, маємо змогу поспілкуватися із господарями свята – це старший дому Олександр Питулько та його дружина Євгенія. Справжні молоді ентузіасти, які намагаються робити якомога більше для того, щоб двір був гарний і затишний, щоб дітям цього дому хотілося б грати саме тут, щоб час вони проводили з корстю і цікавістю.           
12 
Тому двір прикрашають і рожеві фламінго і чудернацькі гноми та лісовики, і дивовижні істоти і справжні скворешні, які нагадують казкові хатинки. Все це мешканці будинку любовно створюють власноруч. І хоч їх синочку ще тільки 7 років, батьки вже турбуються щоб був змістовний відпочинок і для підлітків – мріють створити спортивний майданчик. Що ж, побажаємо їм наснаги та втілення мрій.
Ігрова програма закінчується, всі розходяться у справах. А на маленьких мешканців Привокзальної, 1 ще чекають сюрпризи – торти, цукерки, печиво та солодкі напої – свято триває!
А ви вже готові створити дитяче свято у ваших будинках?
Нагадуємо - ігротеки триватимуть до кінця літа, тож приходьте, грайтеся разом з нами, отримуйте задоволення і подарунки!
Наступну ігротеку планується провести у мікрорайоні вулиць Інтернаціональна, Матросова, Глібко, Гагаріна.          
12 
  Слідкуйте за нашими анонсами!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты