П`ятниця, 26.04.2024, 16:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 3 » Відбулося пленарне засідання другої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12:52
Відбулося пленарне засідання другої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося пленарне засідання 2-ї сесії Знам’янської міської ради. На розгляд  депутатів було винесено 10 проектів рішень міської ради.  За результатами розгляду  прийнято 3 рішення.

Під час пленарного засідання депутати  затвердили Положення про постійні комісії Знам’янської міської ради сьомого кликання. А також, враховуючи пропозиції міського голови депутати затвердили склад виконавчого комітету Знам’янської міської ради  у кількості 15 осіб, але за результатами таємного голосування обрано лише чотири.
12

Відбулося обговорення про затвердження керівного складу виконавчого комітету та секретаря міської ради, але за результатами голосування жодна з кандидатур не набрала більшості голосів.

Після тривалого обговорення, враховуючи зауваження та пропозиції, що надійшли від депутатів під час пленарного  засідання  щодо обговорення Регламенту Знам’янської міської ради  даний проект рішення перенесли на чергову сесію міської ради.

На сесії міської ради були присутні: начальники управлінь та відділів міськвиконкому, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, представники засобів масової інформації. 

Участь у роботі сесії, яка відбулася 02.12.2015 року, взяли 31 депутат міської ради, відсутні – 3 депутата (Гуров С.А., Ліщенко Є.В., Постика С.М.).

Після опрацювання всіх рішень, з їх змістом можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті  Знам’янської міської ради у розділі «Міська рада» - «Рішення міської ради».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1143 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/8

Кировоград: новости и сайты