Неділя, 12.05.2024, 19:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 27 » Відбулася двадцять перша сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
14:13
Відбулася двадцять перша сесія Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12         27 січня 2012 року міський голова І. Крижановський провів засідання двадцять першої сесії міської ради шостого скликання. Перед початком роботи сесії міський голова привітав депутатів, а саме : Е.Ільченка, Р.Гаврилюк, В.Блюма, Р.Корж з Днем народження, побажав здоров'я, добробуту. На розгляд сесії було винесено 21 питання та підтримано 4 депутатських запити. Із депутатськими запитами звернулись до сесії депутати: О.Антоненко, С.Клімова, Н.Адамович щодо вирішення питання про відкриття кабінету лікаря-отальмолога в приміщення дитячого відділення поліклініки; зміни напрямку головної дороги біля тунелю по вул. Петровського; заборони продажу алкогольних напоїв неповнолітнім; ремонту даху будинку № 2 по вул. Павлова. Заслухавши інформацію начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту С.М.Бабаєвої про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Знам’янка на 2007 – 2011 роки у 2011році, відповідно до до Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт”, постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 1992року № 63 «Про впорядкування фінансування та матеріального забезпечення у галузі спорту» та інших законодавчих актів України”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2011 року № 828-р "Про схвалення Концепції Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки”,рішенням сесії міської ради інформація про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Знам’янка на 2007 – 2011 роки у 2011 році взята до відома та затверджена Міська цільова соціальна програма розвитку фізичної культури та спорту на 2012- 2016 роки.  
12          Заслухавши та обговоривши інформацію начальника служби у справах дітей Л.Карпук про стан виконання Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року», затвердженої рішенням міської ради від 18 лютого 2011 року №146, інформація про стан виконання Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року», рішенням сесії взята до відома. Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою раціонального та ефективного використання бюджетних коштів внесені зміни до п.6 додатку 9, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2008 року №665 «Про затвердження Міської програми «Питна вода міста Знам’янка на 2008-2020 роки». Головною метою Програми – є реконструкція та розвиток водопровідно-каналізаційних комплексів, забезпечення підприємства ресурсо – та енергозберігаючими технологіями питної води та очищення стічних вод і переробки осадків відповідним обладнанням приладами контролю, матеріалами, реагентами тощо.
Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Брунцвік Н.В. про стан виконання Програми розвитку водопровідно - каналізаційного господарства м. Знам`янки
на 2003-2005 роки та до 2010 року, затвердженої рішенням міської ради від 23 травня 2003 року № 331 «Про програму розвитку водопровідно - каналізаційного господарства м. Знам`янки на 2003-2005 роки та до 2010 року та надання дозволу на відкриття кредитної лінії комунальному підприємству Знам`янському міському виробничому управлінню водоканалізаційного господарства», необхідно відмітити, що в умовах недостатнього фінансування житлово-комунального господарства міста, в попередніх роках виконувались лише ті заходи вищеназваної програми, що були вкрай необхідні. Переважна частина заходів виконувалась за кошти Знам’янського міського виробничого управління водоканалізаційного господарства та за кошти споживачів.
Аналіз стану виконання Програми показує, що в цілому на 2003 – 2005 роки та до 2010 року із міського бюджету на виконання даної програми необхідно було виділити, для проведення заходів біля 5,0 млн. грн.
Знам’янським МВУВКГ протягом попередніх років проводились заходи по:
- заміні запірно-регулюючої водопровідної арматури;
- ремонту пожежних гідрантів;
- ремонту оглядових колодязів
- ремонту мереж водопостачання та водовідведення;
- хлоруванню водопровідних мереж;
- планово-профілактичним експлуатаційним роботам на інженерних мережах міста;
- встановленню по квартирних та по будинкових приладів обліку холодної води;
- встановленню приладів обліку води на підприємствах міста та ін..
Протягом 2006 року проведено заходів на загальну суму – 453,3 тис. грн., в т.ч.: роботи по будівництву каналізаційного колектору житлового масиву Жовтневе-Свердлове на суму 217,5 тис. грн. та по реконструкції, капітальному ремонту водопровідних мереж міста на суму 123,3 тис. грн.
2007 рік – проведено заходи на суму 189,9 тис. грн., в т.ч. за рахунок коштів квартиронаймачів встановлено поквартирних та побудинкових приладів обліку питної води на суму 105,2 тис. грн.
2008 рік – виконано роботи та проведено відповідні заходи в межах Програми на суму 226,1 тис. грн., в т.ч. за рахунок коштів ЗМВУВКГ – 172,8 тис. грн.; кошти підприємств міста – 2,6 тис. грн.; кошти квартиронаймачів – 42,0 тис. грн.; кошти міського бюджету – 8,7 тис. грн.( коригування робочого проекту по об’єкту «Водопровідні мережі по вул. Халтуріна, вул. Ворошилова, вул.Дмитрівська, м.Знам’янка – реконструкція»).
2009 рік - виконано роботи та проведено відповідні заходи в межах Програми на суму 354,0 тис. грн., в т.ч. за рахунок коштів ЗМВУВКГ – 293,5 тис. грн.; кошти підприємств міста – 2,6 тис. грн.; кошти квартиронаймачів – 50,2 тис. грн.; кошти міського бюджету – 7,7 тис. грн.
2010 рік - виконано роботи та проведено відповідні заходи в межах Програми на суму 218,6 тис. грн., в т.ч. за рахунок коштів ЗМВУВКГ – 174,5 тис. грн.; кошти підприємств міста – 1,6 тис. грн.; кошти квартиронаймачів – 11,9 тис. грн.; кошти міського бюджету – 30,6 тис. грн.( часткове фінансування проекту «Реконструкція системи транспортування стічних вод на каналізаційні очисні споруди в м. Знам’янка Кіровоградської області).
 
12          Враховуючи стан виконання Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства м. Знам`янки на 2003-2005 роки та до 2010 року інформація начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Брунцвік про стан виконання Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства м.Знам`янки на 2003-2005 роки та до 2010 року взяти до відома . Враховуючи прийняте рішення Кіровоградської обласної ради від 23 вересня 2011 року "Про об'єднання водопровідно-каналізаційних підприємств міст Кіровограда, Світловодська, Знам'янка, Олександрії, з ОКВП "Дніпро-Кіровоград" внесені зміни до п/п 1 пункту 1 рішення міської ради від 27.09.2011 року №366 "Про реорганізацію Знам'янського виробничого управління водоканалізаційного господарства шляхом приєднання до обласного комунального виробничого підприємства "Дніпро-Кіровоград" виклавши в наступній редакції "Встановити строк реорганізації ЗМВУВКГ до 31 березня 2012 року".Метою програми є розробка заходів та створення умов, що сприятимуть забезпеченню повного збирання, перевезення, утилізації, знешкодження та захоронення ТПВ і обмеження їх шкідливого впливу на навколишнє природне середовище та здоров’я людини.
Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Брунцвік про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у м. Знам’янка на 2009-2013 роки, затвердженої рішенням міської ради від 15.10.2009 року №1085 відмічаємо, що в 2011 році виконувались лише ті заходи вищеназваної програми, що були вкрай необхідні.
Аналіз стану виконання Програми показує, що протягом 2011 року ліквідовано сміттєзвалищ на суму 30,5 тис.грн.; прийнято рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Про затвердження генеральної схеми санітарної очистки міста Знам’янка в новій редакції»; виконано роботи по реконструкції та розширенню сміттєзбиральних майданчиків в житловій забудові та приватному секторі на суму 68,9 тис.грн. та в закладах освіти на суму 7,392 тис. грн.; придбанню контейнерів для збирання та транспортування твердих побутових відходів 62 шт. в житловій забудові та приватному секторі на суму 57,090 тис.грн., а також 8 шт. в закладах освіти на суму 16,110 тис.грн.. Оплачено виконання робіт з інвентаризації джерел забруднення навколишнього природного середовища (полігон твердих побутових відходів) на суму 5,0 тис.грн. Протягом 2011 року Знам’янським міським комунальним підприємством «Шляховик» (кер.Л.Лаптєва) виконано робіт по санітарній очистці міста на суму 420,0 тис. грн.
Відділом «Спецінспекція» управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач.В.Лобов) проводилась робота щодо укладання договорів з мешканцями приватного сектору, підприємствами, установами та організаціями різних форм власності на вивезення твердих побутових відходів.
У 2011 році за кошти субвенції з державного бюджету придбано автомобіль дорожній комбінований МДКЗ-10 на базі МАЗ-5337 (вартість 549.6 тис.грн.), а також профінансовано придбання сміттєвоза з боковим завантаженням «ВЛІВ» типу «МЕДІУМ» на суму 515,994 тис. грн. Співфінансування з місцевого бюджету в сумі 30,0 тис. грн. буде перераховано після затвердження постійного кошторису на 2012 рік. На сьогоднішній день автомобіль знаходиться на відповідальному зберіганні у підприємства - постачальника - ТОВ «Торгова компанія «ВЛІВ» (м.Кременчук, Полтавська обл.).
Враховуючи стан виконання в 2011 році Програми поводження з твердими побутовими відходами у м. Знам’янка на 2009-2013 роки інформація начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Брунцвік про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у м.Знам’янка на 2009-2013 роки взята до відома.
Управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач.Н.Брунцвік), комунальному підприємству «Шляховик» (кер.Л.Лаптєва), комунальному підприємству «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» (кер.В.Рябовол), забезпечити виконання даної Програми в 2012 році в межах бюджетних призначень на 2012 рік та залучаючи до її виконання власний ресурс. З метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка було затверджено перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста станом на 01.01.2012 року у розрізі підприємств, установ. На виконання переданих повноважень виконавчому комітету щодо здійснення відчуження комунального майна у відповідності до переліку об’єктів комунальної власності міста, які підлягали приватизації в 2011 році, через відсутність пропозицій від покупців, залишилася не приватизована виробнича база "Зелене господарство” та розглянувши письмове звернення керівника міського комунального підприємства "Шляховик” Лаптєвої Л.О. щодо надання дозволу на розборку, демонтаж та зняття з балансу об’єктів виробничої бази "Зелене господарство” було виключено виробничу базу "Зелене господарство” з переліку об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації в 2012 році (рішення міської ради від 16 грудня 2011 року №432 "Про приватизацію об’єктів комунальної власності міста в 2012 році”).Відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», та враховуючи переведення багатоповерхових житлових будинків на індивідуальне опалення було прийнято рішення щодо припинення Знам’янського комунального підприємства теплових мереж, ЄДРПОУ – 23897748 шляхом ліквідації, встановивши термін ліквідації до 1 травня 2012 року.














Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 710 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты