Вівторок, 21.05.2024, 13:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 12 » Відбулася колегія педагогічних працівників міста
08:57
Відбулася колегія педагогічних працівників міста
 
12         11 вересня 2012 року в актовій залі Будинку дитячої творчості відбулась колегія педагогічних працівників міста « Про підсумки роботи навчальних закладів міста у 2011/2012 навчальному році та завдання на 2012/2013 навчальний рік".
У заході взяли участь міський голова Крижановський Ігор Борисович, начальник міського відділу освіти Сиромятніков Володимир Іванович, заступник начальника відділу освіти Семенков Микола Васильович, головний спеціаліст Мурга Володимир Миколайович, завідувач методичним кабінетом Шевченко Любов Василівна , керівники освітніх закладів міста та освітяни.
 
12          Перед початком колегії діяла виставка методичної літератури .
Виступаючи, міський голова привітав педагогів з початком нового навчального року. Наголосив на напрямках освіти: - « Де навчаємо? Хто вчить? Як вивчаємо та виховуємо? Як керуємо?». Також підкреслив, що головне завдання вчителя – допомогти дітям знайти себе в майбутньому, стати самостійними, творчими та впевненими у собі особистостями. Запевнив присутніх, що розвиток освітньої галузі в місті– одне з пріоритетних завдань для міської влади.
З аналізом досягнень освітянської галузі міста у 2011/2012 навчальному році виступив начальник міського відділу освіти В.Сиромятніков. Виступ супроводжувався електронною презентацією «Про підсумки розвитку освітянської галузі у 2011/2012 навчальному році та завдання на новий 2012/2013 навчальний рік".  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты