П`ятниця, 10.05.2024, 20:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 13 » Відбулася конференція Знам'янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту
10:39
Відбулася конференція Знам'янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту
 
12         12 грудня 2012 року у приміщенні Знам'янської дирекції залізничних перевезень відбулася конференція Знам'янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту, на якій були присутні начальник даної установи, депутат Кіровоградської обласної ради Віктор Казанджій та міський голова Ігор Крижановський.
Під час проведення конференції було заслухано звіт голови Знам'янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту В.Г.Блюма про роботу організації за 2012 рік.
Зокрема, Вільгельм Готлібович у своєму виступі доповів про те, що робота громадської організації проводилася відповідно до Статуту організації. Найголовнішим завданням ради є контроль за 100% виконанням встановлених пільг окремих категоріям ветеранам.
 
12          В ході зустрічі обговорювалися особливості процесу реформування залізничного транспорту України та перспективи реформування для Одеської магістралі, на яких детально зупинився В. Казанджій. Віктор Володимирович детально роз’яснив усім присутнім необхідність та очікувані результати реформування вітчизняної залізничної галузі. "В результаті реалізації усіх етапів реформування залізничного транспорту і в подальшому буде забезпечено потреби економіки держави у перевезеннях й покращуватиметься рівень послуг для пасажирів та вантажовідправників. За рахунок покращення ефективності роботи рухомого складу зростуть обсяги перевезень, зросте продуктивність праці та рівень заробітної плати залізничників", – зазначив В.Казанджій.
 
12          Переважна більшість питань, які порушувалися ветеранами перед начальником Знам'янської дирекції залізничних перевезень, були пов’язані із забезпеченням соціальних гарантій. Віктор Володимирович підкреслив, що зі створенням (внаслідок реформування) публічного акціонерного товариства залізничного транспорту соціальні гарантії як залізничників, так і ветеранів будуть збережені.
Міський голова Ігор Крижановський розповів про стан соціально-економічного розвитку міста; виконання програми "Центральний регіон-2015"; стан виконання міського бюджету, соціально-економічні реформи у країні. Також обговорювались питання подальшого розвитку нашого міста. Ігор Борисович відповів на численні запитання ветеранів.
На конференції було вирішено висловити подяку керівництву залізниці за надання допомоги ветеранам залізничного транспорту, порушити питання про повернення клубу залізничників у власність залізниці, розробити Положення "Інформаційного листа" залізничної ради ветеранів та зареєструвати видання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 680 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты