Середа, 08.05.2024, 21:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 16 » Відбулася нарада щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту)
09:22
Відбулася нарада щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту)
12      Під головуванням міського голови Крижановського І.Б. за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А. , начальника управління УМА та ЖКГ Брунцвік Н.В., завсектором з питань надзвичайних ситуацій міськвиконкому Балана С.М. відбулася нарада з питання виконання в місті розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.08 №1473-р щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту). 
Сергій Балан проінформував, що на обліку в місті знаходиться 57 захисних споруд ЦО, з яких у державній власності перебуває 21, в комунальній власності міста – 26, в комунальній власності області – 4 і в приватній – 6.
Після прийняття постанови кабміну, рішенням виконкому була створена міська комісія з технічної інвентаризації ЗС ЦО та організована її робота відповідно до вимог Методичних рекомендацій щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту) (наказ МНС України від 10.06.09 №390). Із усіма власниками об’єктів, де розташовані захисні споруди, були проведені заняття по ознайомленню з порядком проведення їх технічної інвентаризації. Крім цього, додатково були підготовлені і направлені інформаційні листи про необхідність проведення вказаної інвентаризації, нормативні документи, які регулюють вказаний захід, та порядок надання звітних документів.
Двічі – в листопаді місяці 2010 і 2011 років – питання щодо результатів проведення технічної інвентаризації захисних споруд розглядалися на планових засіданнях міської комісії з питань ТЕБ та НС.
Внаслідок проведеної роботи протягом 2010-2011 та минулого періоду 2012 року в місті проведено інвентаризацію 20 захисних споруд. В першому кварталі поточного року було вивчено фактичний стан захисних споруд об’єктів комунальної власності міста і, враховуючи результати, на засіданні міської комісії з інвентаризації захисних споруд було прийняте рішення про вилучення їх з переліку тих, які підлягають технічній інвентаризації, через недоцільність і марне використання коштів громади. Таких захисних споруд 28. Крім цього до переліку були включені 1 споруда, яка знаходиться в аварійному стані, 1 споруда, яка є об’єктовим захищеним пунктом управління.
На виконання протокольного рішення міжвідомчої селекторної наради від 10 липня 2012 року проведені додаткові заходи з визначення кінцевого переліку захисних споруд ЦО, де необхідно проводити технічну інвентаризацію, а також тих, де її проведення, як об’єктів нерухомого майна, недоцільне в силу певних факторів – це відсутність будь-якого обладнання вентиляції повітря, систем життєзабезпечення тощо.
Таким чином, підсумовуючи вищевказане, в місті є 18 об’єктів, які можуть називатися захисними спорудами і повинні бути проінвентаризовані, як об’єкти нерухомого майна. Всі інші 35 підлягають списанню і зняттю з обліку, а вподальшому, у випадку крайньої потреби, використовувати як найпростіші укриття. Станом на 15 серпня 2012 року в місті проінвентаризовані всі захисні споруди цивільної оборони, як об’єкти нерухомого майна, де це було доцільно.
За наслідками проведеної наради було прийнято рішення до 1 вересня 2012 року підготувати і направити обласному управлінню з питань надзвичайних ситуацій пакет документів по захисним спорудам цивільної оборони, які не відповідають встановленим вимогам до них, для розгляду і прийняття рішення обласною комісією з питань ТЕБ та НС про списання.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 993 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты