П`ятниця, 19.04.2024, 11:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 17 » Відбулася нарада з директором департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації О.М.Рибальченко
15:21
Відбулася нарада з директором департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації О.М.Рибальченко
12
У сесійній залі Знам’янської міської ради відбулася нарада з директором департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації О.М.Рибальченко. На нараді були присутні міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови Валентина Загородня, секретар міської ради Наталія Клименко, керуюча спрвами міськвиконкому Ірина Ратушна, голова районної ради Сергій Макаренко, заступник голови районної ради Дмитро Молодченко, керівник апарату районної державної  адміністрації Олена Слюсаренко, депутати міської та районної рад, керівники фінансових управлінь Знам’янськрої міської ради та Знам’янської районної державної адміністрації, головні лікарі та представники комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» та Знам'янської центральної районної лікарні.

Нарада була напружена, адже питання, яке розглядалося, хвилює кожного, без винятку мешканця міста і району – це функціонування закладів охорони здоров’я, та надання населенню якісних медичних послуг. Наразі, розглядається можливість та доцільність об’єднання комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» та центральної районної лікарні. .

12
Існує багато «за» і «проти», про що говорили  депутати міської ради С.В.Кліпацький, Н.О.Тесленко, Л.І.Семеніна, начальник фінансового управління Т.А.Іваськів. Слушні аргументи приводили керівники медичних закладів Л.Б.Полежай та І.Б.Муравський.

Подбати треба про все і про матеріальне та фінансове забезпечення, і про територіальну належність, і недопущення скорочень… звісно, на одній нараді все це охопити неможливо, але всі ці проблема треба вирішувати і негайно.

Міський голова С.І.Філіпенко подякував директору департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації О.М.Рибальченку, що не стоїть осторонь проблем медичних закладів міста і допомагає у їх вирішенні. Запропонував депутатам міста та району спільно залучитися до вирішення болючих питань, та найближчим часом дійти згоди на користь міської та районної громад.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 982 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты