Четвер, 25.04.2024, 09:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 29 » Відбулася нарада з головами квартальних комітетів
08:42
Відбулася нарада з головами квартальних комітетів
12
Секретар міської ради Наталія Клименко провела нараду з  головами  квартальних комітетів.
Під час наради з головами квартальних комітетів обговорювалися питання про зміни до пенсійного законодавства. Перший заступник начальника управління пенсійного фонду України в місті Знам’янка та Знам’янському районі  Олена Дякова проінформувала присутніх про те, що  з 1 січня 2016 року набрав чинності Закон України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 24.12.2015 № 911 (далі – Закон 911), яким врегульовано  питання пенсійного забезпечення у 2016 році. 

Також, директор територіального центру  Тетяна Костікова довела до відома присутнім  інформацію, які послуги отримують громадяни. В територіальному центрі право на обслуговування (отримання соціальних послуг) мають право громадяни похилого віку,  інваліди,  хворі  (з  числа  осіб  працездатного  віку  на  період до встановлення  їм  групи  інвалідності, але не  більш  як  чотири місяці), які   не  здатні  до  самообслуговування  і  потребують постійної сторонньої допомоги,  визнані   такими   в   порядку, затвердженому МОЗ, громадяни, які  перебувають  у  складній  життєвій ситуації у зв'язку  з  безробіттям  і  зареєстровані   в   державній   службі зайнятості   як   такі,   що   шукають  роботу,  стихійним  лихом, катастрофою (і мають  на  своєму  утриманні  неповнолітніх  дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний  сукупний  дохід  їх  сімей  нижчий ніж прожитковий мінімум для  сім'ї. 

12
Секретар міської ради Наталія Клименко довела до відома присутніх про проведення міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» у 2016 році». Зокрема відмітила, що  15 березня був останній день подачі заяв щодо участі у конкурсі, заяви подали 2 вулиці. Ознайомила присутніх з умовами конкурсу та запевнила, що конкурс буде проведено прозоро із залученням  в оглядах голів квартальних комітетів. Також, проінформувала про загальноміський суботник, який розпочався 25 березня поточного року. Розповіла про заходи, що проводяться до поминальних днів на кладовищах. Вислухала всі пропозиції та зауваження присутніх.

Керівник КП «Знам’янська ЖЕК №1» роздав присутнім списки боржників по сплаті за послугу вивезення побутового сміття.  У спілкуванні з головами  почув багато проблемних питань та пообіцяв їх вирішити. Здебільшого  голів квартальних комітетів турбує: відкриті люки, грейдерування вулиць, освітлення.

Нарада пройшла дуже плідно, з багатьох питань в процесі спілкування голови квартальних комітетів отримали  відповідні роз’яснення.

На зустрічі з головами квартальних комітетів були присутні Дякова О.М. – перший заступник начальника управління пенсійного фонду України в місті Знам’янка, Костікова Т.М. - директор  територіального центру, Е.Дегтяр – керівник КП «Знам’янська ЖЕК №1», Чернявський О.М. - головний інженер КП «Знам’янська ЖЕК №1» Рябов О.М. - директор  ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання та засоби масової інформації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 934 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты