Субота, 18.05.2024, 08:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Відбулася нарада з головами, секретарями будинкових та квартальних комітетів, головами ОСББ, житлово-будівельних кооперативів
13:56
Відбулася нарада з головами, секретарями будинкових та квартальних комітетів, головами ОСББ, житлово-будівельних кооперативів
 
12         17 жовтня 2012 року у актовому залі ЗШ№3 відбулася нарада з головами, секретарями будинкових та квартальних комітетів, головами ОСББ, житлово-будівельних кооперативів. На нараді були присутні міський голова І.Крижановський, народний депутат України О.Єдін, перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник управління містобування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Брунцвік, керівники комунальних підприємств міста. Нараду провів перший заступник міського голови В.Джулай.
Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Л.Костюкевич проінформувала присутніх про нове в законодавстві соціального розвитку.  
12         Начальник управління містобування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Брунцвік розповіла про стан підготовки міста до зимового періоду.
Про перспективи соціально-економічного розвитку міста у 2013 році розповів перший заступник В.Джулай.Він запропонував усім присутнім надавати свої пропозиції до проекту програми соціально-економічного розвитку міста.
Народний депутат України Олександр Єдін звернувся до присутніх, подякувавши за підтримку, розповів про ті болючі питання для міста, над якими він працює на даний момент. Відповів на запитання мешканців знам'янчан.
Під час зустрічі мешканці міста порушили ряд питань перед міською владою з приводу поточних ремонтів будинків, освітлення та грейдерування вулиць, ліквідації сміття, створення аптеки на південній стороні міста та ін.
На всі запитання було надано ґрунтовні відповіді.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты