Середа, 03.07.2024, 10:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 81
Гостей: 81
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 25 » Відбулася нарада з головами та секретарями будинкових комітетів
08:23
Відбулася нарада з головами та секретарями будинкових комітетів
12Під головуванням секретаря міської ради Наталіі Миколаївни Клименко  відбулася  нарада з  головами  та секретарями будинкових комітетів.

Під час наради обговорювалися питання про зміни до пенсійного  законодавства ,про порядок виплати пенсій та щомісячного довічного грошового утримання, передбачений п. 3 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» від 02.03.2015 № 213 у 2016 році залишено незмінним (п.3 Прикінцевих положень Закону 911).

Директор територіального центру  Тетяна Костікова довела до відома присутнім  інформацію про послуги ,які центр надає громадянам міста. 

В територіальному центрі право на обслуговування (отримання соціальних послуг) мають право громадяни похилого віку,  інваліди,  хворі  (з  числа  осіб  працездатного  віку  на  період до встановлення  їм  групи  інвалідності, але не  більш  як  чотири місяці), які   не  здатні  до  самообслуговування  і  потребують постійної сторонньої допомоги,  визнані   такими   в   порядку, затвердженому МОЗ, громадяни, які  перебувають  у  складній  життєвій ситуації у зв'язку  з  безробіттям  і  зареєстровані   в   державній   службі зайнятості   як   такі,   що   шукають  роботу,  стихійним  лихом, катастрофою (і мають  на  своєму  утриманні  неповнолітніх  дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний  сукупний  дохід  їх  сімей  нижчий ніж прожитковий мінімум для  сім'ї. 

12Секретар міської ради Наталія Клименко проінформувала присутніх про проведення міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» у 2016 році». Зокрема відмітила, що  15 березня був останній день подачі заяв щодо участі у конкурсі, заяви подали 3 будинки. Ознайомила присутніх з умовами конкурсу.

Дегтяр Едуард Григорович-керівник КП  «Знам’янський ЖЕК№1» надав роз’яснення, щодо Закону про ліквідацію ЖЕКів з липня 2016 року та ознайомив присутніх з планами роботи підприємства на 2016 рік. Розповів про новостворене підприємство «Комбінат комунальних послуг». Запевнив,що КП «Знам’янський ЖЕК№1» працює над удосконаленням послуг,які надає населенню,та над механізмом накопичення коштів на ремонти будинків,а саме створення рахунків для кожного будинку  окремо ,для контролю з боку мешканців. Всі проблемні питання,які озвучували присутні,пообіцяв вирішити.

Головний інженер КП «Знам’янська ЖЕК №1» Олег Чернявський запропонував головам будинкових комітетів разом з мешканцями будинків долучитися до проведення загальноміського суботника, який розпочнеться з 25 березня поточного року. Розповів про заходи, що проводяться до поминальних днів на кладовищах. Вислухав всі пропозиції та зауваження присутніх,надав  відповідні роз’яснення.

Питання,що порушували голови будинкових комітетів в різному, секретар міської ради Наталія Клименко взяла під особистий контроль.

Наприкінці наради Наталія Миколаївна подякувала присутнім за активну життєву позицію,за працю,яку вони виконують на користь знам’янчан.

В нараді брали участь :Кучер Н.В. - заступник начальника управління пенсійного фонду України в місті Знам’янка, Костікова Т.М. - директор  територіального центру, Дегтяр Е.Г. – начальник КП «Знам’янський ЖЕК№1», Чернявський О.М. - головний інженер КП «Знам’янська ЖЕК №1» Рябов О.М. - директор  ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання та засоби масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1071 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты