Четвер, 02.05.2024, 07:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 4 » Відбулася нарада з головами житлово-будівельних кооперативів міста по вирішенню питання зміни форми самоуправління, шляхом створення ОСББ
15:25
Відбулася нарада з головами житлово-будівельних кооперативів міста по вирішенню питання зміни форми самоуправління, шляхом створення ОСББ
 
12      4 травня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького відбулася нарада з головами житлово-будівельних кооперативів міста по вирішенню питання зміни форми самоуправління, шляхом створення ОСББ. 
Андрій Анатолійович проінформував присутніх про те що, в зв'язку із реформуванням житлово-комунальної сфери та утримання житлового фонду міста, згідно чинного законодавства, а саме: Закону України "Про створення ОСББ" - виникла потреба в реєстрації житлових будинків, що належать до ЖБК в ОСББ. ОСББ - є юридичною особою, створене власниками для сприяння використання їхнього власного майна та управління, утримання і використання неподільного та загального майна.
Заруцький А.А. також довів до присутніх інформацію про переваги створення ОСББ для мешканців цих будинків та нові можливості, що відкриваються для людей, згідно чинного законодавства.
По закінченню наради всім присутнім були надані методичні матеріали, до складу яких увійшли: інформаційна карта щодо процедури створення ОСББ; зразок протоколу установчих зборів власників житлових приміщень; зразок списку членів майбутнього ОСББ.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 692 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты