П`ятниця, 29.03.2024, 17:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 13 » Відбулася нарада з керівниками, бухгалтерами бюджетних установ та комунальних підприємств м.Знам’янка
15:51
Відбулася нарада з керівниками, бухгалтерами бюджетних установ та комунальних підприємств м.Знам’янка
12
13 вересня  поточного року під головуванням міського голови С.І.Філіпенка  та за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника міськфінуправління Г.В.Лихоти, заступника начальника міськфінуправління О.М. Лепетко було проведено нараду з керівниками, бухгалтерами бюджетних установ та комунальних підприємств м.Знам’янка.

На нараді обговорювались причини невикористання бюджетних призначень, які утворились станом на 01.09.2017 року, а також забезпечення своєчасного використання річних призначень. 

Також  було наголошено про своєчасний  початок бюджетного процесу по формуванню  проекту міського бюджету на 2018 рік, який  передбачає  необхідність забезпечення підготовки проектів та прийняття міських програм по видаткам, які плануються передбачити в міському бюджеті на виконання програм та  своєчасне подання бюджетних запитів на наступний бюджетний рік.

За підсумками наради головних розпорядників бюджетних коштів та розпорядників нижчого рівня зобов’язано надати фінансовому управлінню обґрунтовані пропозиції щодо помісячного використання бюджетних призначень по загальному та спеціальному фондах  до кінця  2017 року.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/8

Кировоград: новости и сайты