П`ятниця, 19.04.2024, 20:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 11 » Відбулася нарада з керівниками, бухгалтерами, технічними працівниками закладів освіти міста
07:37
Відбулася нарада з керівниками, бухгалтерами, технічними працівниками закладів освіти міста
 
12
У сесійному залі виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови І.Б.Крижановського за участю т. в.о. першого заступника міського голови - начальника міськфінуправління Іваськів Т.А. було проведено нараду з керівниками, бухгалтерами, технічними працівниками закладів освіти міста. 

Міський голова Крижановський І.Б. наголосив про підготовку закладів освіти міста  до опалювального періоду 2015/16 рр. та навчального року. Зазначив, що необхідно оперативно виконувати капітальні та поточні ремонти, підготувати освітні  заклади до роботи в осінньо-зимовий період. На сьогоднішній день деякі заклади вже мають позитивні результати та знаходяться на фінішній прямій (ДНЗ №2; ДНЗ №3). 

Проведені роботи по заміні вікон на енергозберігаючі в дитячих навчальних закладах № 2, 3, 4, 5 та ЗОШ №1, КДЮСШ, ЦДЮТ. Днями будуть вставлені енергозберігаючі вікна в ДНЗ №8  та приміщенні музичної школи ім.Лисенка .
 
12
Найактуальнішим питанням залишається питання по завершенню ремонту системи опалення  ДНЗ №8  та добудова котельні на альтернативному паливі, також складна ситуація склалася і ДНЗ №7 , а саме наявність у споруді тріщин та підвищена вологість приміщення. 

Нещодавно розпочата робота пришкільних таборів та табору відпочинку «Фестивальний» при ЦДЮТ, про які вже надходять гарні відгуки. В таборах відпочинку на даний час перебуває 476 дітей. Робота таборів триватиме до 19 червня.

Після закінчення роботи пришкільних таборів розпочнуться ремонтні роботи в загальноосвітніх навчальних закладах. Найбільш об’ємні вони будуть у ЗШО №3 (ремонт даху та цоколя) та ЗШО №4 (ремонт спортзалу). Тривають ремонтні роботи і в КДЮСШ (заміна вікон на енергозберігаючі, ремонт роздягалень та санвузлів, трибуни стадіону) та ЦДЮТ (заміна вікон на енергозберігаючі та ремонт глядацького залу).

На нараді порушувалося питання щодо заміни електричних ламп на енергозберігаючі та надання закладами освіти розрахункової потреби до відділу освіти для подальшого аналізу витрат . Всім закладам освіти треба детальніше обрахувати необхідність додаткових коштів щодо придбання матеріалів для завершення підготовки до опалювального періоду закладів та надати свої пропозиції для коригування бюджету на сесії міської ради . 

В котре на нараді т. в.о. першого заступника міського голови Т.А.Іваськів наголошувала та тому, що у міському бюджеті передбачені кошти для проведення першочергових і необхідних для функціонування закладів ремонтів, тому збирати на ці цілі кошти з батьків не потрібно, але залучати до співпраці батьків під час облаштування класів та груп їхніх дітей звичайно необхідно. Спільна праця згуртовує та об’єднує. 

Актуальними питаннями залишаються перевірка всього опалювального обладнання, утеплення приміщень, закупівля вугілля. На першому місці – це забезпечення вугіллям дитячі навчальні заклади. Також на нараді було наголошено щодо необхідності внесення змін до структури навчального року в загальноосвітніх школах міста для економного витрачання енергоносіїв з метою забезпечення їх в повному обсязі до кінця року. Були опрацьовані декілька пропозицій, які потребують обговорення у колективах та подальшого погодження з профспілками закладів освіти.

Гострим питанням залишається виплата заробітної плати, відпускних та матеріальної допомоги працівникам загальноосвітніх навчальних закладів міста. Проблеми фінансування загальноосвітніх шкіл не вирішуються на місцевому рівні, тому виплати будуть відбуватися в межах помісячних бюджетних призначень, передбачених розписом освітньої субвенції з державного бюджету. 

Також було зазначено, що в місті відповідно до звернень мешканців встановлено два нових дитячих майданчики (на подвір’ї ЗШО №3 та по вулиці Гагаріна 9, встановлені додаткові ігрові конструкції в міському парку відпочинку), і наразі цей процес у місті триває.

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 938 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/10

Кировоград: новости и сайты