Середа, 08.05.2024, 13:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 8 » Відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
08:52
Відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста , начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Начальник фінансового управління Т.Іваськів прозвітувала про підсумки виконання міського бюджету за 7 місяців поточного року. Виконання міського бюджету ЗФ складає 97,4%.
Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Брунцвік головну увагу зосередила на підготовці господарського комплексу до його стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р. Доповіла що, підготовлено та винесено на розгляд виконавчого комітету рішення: про перелік заходів з екології на ІІ – півріччя; про затвердження кошторисів на виконання робіт по капітальному ремонту внутрішньо будинкових каналізаційних мереж з випусками та ін. Зареєстровано декларації про початок виконання будівельних робіт по об’єктах: «Реконструкція системи теплопостачання та водопостачання» ДНЗ № 8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ. Розпочато виконання будівельних робіт по об’єктах: «Реконструкція системи теплопостачання та водопостачання ДНЗ № 8, музичної школи, юнацької бібліотеки, приміщення СЮТ по вул. Калініна в м. Знам’янка.
Начальник управління праці та соціального захисту населення О.Молін проінформував що, соціальні картки у кількості 205 шт. одержані до видачі, станом на 01.08.2012 р. видано 116 карток, 54 інваліда знаходяться в інтернатних закладах на державному утриманні, залишилось до видачі інвалідам 35 карток. На 8 серпня заплановано за участю соціальних працівників терцентру остаточно вирішити питання видачі карток по кожному окремому інваліду.
 
12          Заступник начальника відділу освіти М.Семенков доповів про те що, станом на 03.08.2012 року виконано такі роботи: проведено тендер, заключено договір на постачання вугілля, завезено 520,8 тон вугілля; закінчуються поточні ремонти приміщень закладів освіти; проводяться поточні ремонти, промивка, ревізія систем теплозабезпечення та обладнання, яке використовується для водозабезпечення, утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів; виготовлена та пройшла експертизу проектно-кошторисна документація на: капітальний ремонт заміна вікон на енергозберігаючі у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, ДНЗ № 5,7; реконструкцію теплотраси у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7, ДНЗ № 5, а також на капітальний ремонт туалету ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, проводяться роботи по будівництву туалету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 (підключено до центрального колектора каналізацію та підведено комунікації в приміщення школи); проводяться роботи по будівництву туалету у ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою І.Крижановським, підготовка до святкування Дня Незалежності України, підготовка житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 р.р.. Доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства підготувати проекти рішень виконавчого комітету: про інвентаризацію мереж зовнішнього освітлення міста станом на 01.08.2012 року; про обсяги і об’єкти по ремонту доріг на 2012 рік, враховуючі зміни, що внесені сесією міської ради в липні поточного року.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 711 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты