Четвер, 02.05.2024, 05:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 24 » Відбулася нарада з керівниками закладів освіти міста
10:26
Відбулася нарада з керівниками закладів освіти міста
 
12         23 січня 2013 року перший заступник міського голови В.Джулай провів нараду з керівниками закладів освіти міста по підведенню підсумків роботи за 2012 рік та перспективах розвитку освітянської галузі міста на 2013 рік. У роботі наради взяли участь міський голова І.Крижановський та начальник відділу освіти В.Сиромятніков.
Володимир Олександрович розповів присутнім про стан розвитку в освітянській галузі міста за 2012 рік та перспективи розвитку у 2013 році.
Начальник відділу освіти В.Сиромятніков проінформував про заходи по забезпеченню безперебійного функціонування систем життєзабезпечення і стабільної роботи закладів освіти міста в новому 2012/2013 навчальному році та в осінньо-зимовий період. Прозвітував про виконані роботи, а саме:
- проведено тендер, заключено договір на постачання вугілля, заготовлено 741,73 тон вугілля, що складає 100% від потреби.
- проведено поточні ремонти приміщень закладів освіти (навчальні кабінети, коридори, ігрові та групові кімнати, спортзали, їдальні, роздягальні, бібліотеки, туалети);
- проведено поточні ремонти, промивка, ревізія систем теплозабезпечення (насосів,засувок, запірної арматури) та обладнання, яке використовується для водозабезпечення, утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів.
- виготовлена та пройшла експертизу проектно-кошторисна документація на:
- капітальний ремонт (заміна вікон на енергозберігаючі) у ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 на суму 16805 грн., ДНЗ № 5 на суму 6303 грн., ДНЗ № 7 на суму 6043 грн.;
- реконструкцію теплотраси у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 на суму 7719 грн., дошкільному навчальному закладі № 5 на суму 55015 грн.
- закінчено роботи по капітальному ремонту І черги туалету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 на суму 35164 грн.
- закінчено роботи по будівництву туалетів у ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Шевченка на суму 10600 грн., ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 на суму 39918 грн.
- пройшли перезарядку та технічне обслуговування вогнегасники.
- придбано та встановлено котли у котельнях загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 на суму 39850 грн. та дошкільному навчальному закладі № 5 «Калинонька» на суму 36150 грн.
- роблено частковий ремонт з заміною труб каналізаційної системи в дошкільному навчальному закладі № 4 та відремонтовано у котельні котел.
- відремонтовано дах харчоблоку та відмостку будівлі дошкільного навчального закладу № 2.
- замовлена та виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво індивідуального опалення будинку дитячої та юнацької творчості на суму 39171 грн.
- за допомогою батьків придбано та встановлено 30 електробойлерів для забезпечення гарячою водою всіх дошкільних навчальних закладів міста.
- будівля ДНЗ № 5 «Калинонька» обладнано блискавко захистом згідно нових технологій на суму 9000 грн.
- проведено заміну електролічильників на нові та зроблено перерозподіл рівномірної напруги по фазам в ДНЗ № 5 «Калинонька».
- ДНЗ № 2 «Теремок» замінено конфорки електроплит на енергозберігаючі на суму 27000 грн..
- відремонтовано спортивний зал ЗШ І-ІІІ ступенів № 6.
- проведено ремонт електричного котла в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті.
- в будинку дитячої та юнацької творчості за рахунок благодійних внесків встановлено енергозберігаючих 12 вікон та 1 двері.
 
12          На роботи по підготовці до нового навчального року та опалювального періоду витрачено 135,53 тис. грн. коштів з місцевого бюджету та 189,38 тис. грн. благодійних внесків.






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты