П`ятниця, 26.04.2024, 06:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 14 » Відбулася нарада з питань щодо організації планування та своєчасного проведення специфічної профілактики проти грипу
11:37
Відбулася нарада з питань щодо організації планування та своєчасного проведення специфічної профілактики проти грипу
12
У залі засідань міськвиконкому відбулася нарада з питань щодо організації планування та своєчасного проведення специфічної профілактики проти грипу окремим категоріям населення міста. На нараду були запрошені керівники лікувальної мережі та інших підприємств, що мають контингент працюючих, що перебувають у контакті з великою кількістю людей.
Начальник відділу державного санітарно-епідеміологічного нагляду у Знам’янському та Олександрівському районах С.В.Манько нагадав присутнім про необхідність профілактики грипу, що сприяє забезпеченню життєздатності країни в цілому, не кажучи вже про загальний стан здоров’я громадян. Тому кожний керівник повинен створювати необхідні умови, що запобігають розповсюдженню інфекції, та можливої епідемії. Однією з таких умов є щеплення проти грипу. 
Звичайно, зауважив С.В.Манько, вакцинація проти грипу, як і будь яка інша, справа добровільна, але керівники повинні проводити роз’яснювальну роботу, впливаючи на свідомий вибір громадян. Тож, робіть правильний вибір, та будьте здорові! 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты