Понеділок, 06.05.2024, 19:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 11 » Відбулася нарада з питання ліквідації виявлених негативних недоліків, допущених суб`єктами господарювання
09:18
Відбулася нарада з питання ліквідації виявлених негативних недоліків, допущених суб`єктами господарювання
 
12         За результатами рейду-перевірки дотримання правил торгівлі та законодавства із захисту прав споживачів суб'єктами торгівлі по вулиці Жовтневій та Матросова (біля торгівельного комплексу "Катерина" - торгівельний ряд від ринку «Залізничник» та КП "Ринокторгсервіс"), що був здійснений 4 червня поточного року працівниками управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі і юридичного відділу, 10 червня 2013 року міський голова Крижановський І.Б. провів нараду з питання ліквідації виявлених негативних недоліків, допущених суб`єктами господарювання.
У нараді взяли участь: секретар міської ради Тесленко А.В., керуюча справами Тесленко Н.О., керівник відділу земельних питань Грицюк А.А., головний спеціаліст управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кирпа О.М., головний спеціаліст юридичного відділу з питань захисту прав споживачів Білоголовий В.Г. На нараду були запрошені керівник комунального підприємства "Ринокторгсервіс" Савельєв І.М. та приватний підприємець Юрпольська Л.А.
Міський голова наголосив на наявність чисельних звернень мешканців міста щодо незадовільного стану торгівельних рядів, що знаходяться по вулиці Жовтневій, а саме: хаотичне розміщення торгівельних палаток, захаращення пішохідних доріжок біля магазину "Глорія", що на вулиці біля будинку Матросова, 28-а, та пішохідній доріжці біля будинку 22 що по вулиці Жовтневій.
Спільно з учасниками наради обговорено проблемні питання та сплановано ряд заходів щодо ліквідації недоліків та приведення місць торгівлі і розміщення торгівельних палаток до вимог санітарних норм та норм благоустрою міста.
Міський голова встановив стислі терміни на вирішення зазначених проблем, доручив працівникам управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі та юридичного відділу міськвиконкому проводити постійні рейди перевірки з питань дотримання правил торгівлі у місті Знам`янка.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты