Неділя, 05.05.2024, 02:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 28 » Відбулася перша зустріч міського голови з керівникам міських організацій політичних партій
11:27
Відбулася перша зустріч міського голови з керівникам міських організацій політичних партій
 
12         Цього року відбулася перша зустріч міського голови з керівникам міських організацій політичних партій. На початку зустрічі міський голова Ігор Борисович Крижановський привітав присутніх чоловіків з Днем захисника Вітчизни та жінок з наступаючим святом 8 Березня.
Минув ще один рік діяльності виконавчого комітету міської ради 6-го скликання. Про його діяльність розповів керівникам міських організацій політичних партій міський голова Крижановський Ігор Борисович. Він більш детально зупинився на виконанні міського бюджету у 2012 році, роботі житлово-комунального господарства, питаннях соціальної сфери, розвитку освітньої та культурної галузей, а також Генеральному плані міста.
Відповідно до розпорядження міського голови розпочато підготовку проекту «Стратегії економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2013-2020 роки». Із станом виконання даного розпорядження ознайомив керівників парторганізацій перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович. Він звернувся до присутніх з проханням вносити свої пропозиції до даного проекту Стратегії, які на їх думку є першочерговими для нашого міста. Він також повідомив, що лише після широкого обговорення з громадськістю проект Стратегії буде винесено на розгляд міської ради.
Про порядок внесення змін до статутних документів громадських формувань проінформував учасників наради Котляров Анатолій Миколайович - головний спеціаліст реєстраційної служби Знам’янського міськрайонного управління юстиції. Звернув увагу на членство в політичних партіях та його обмеження, порядку вступу до політичної партії, зупинення та припинення членства в ній, про проведення державної реєстрації юридичної особи, зміну місцезнаходження юридичної особи, зміну найменування юридичної особи.
Під час даної зустрічі представники громадськості поставили питання стану доріг в місті, наведення належного санітарного стану, добудови нової школи, створення нових робочих місць тощо.
На закінчення міський голова І.Крижановський подякував присутніх за спілкування та взаєморозуміння, висловив надію на подальшу співпрацю. Він також звернувся до керівників міських організацій політичних партій провести загальноміський суботник і закликав їх залучити членів парторганізацій до його проведення, щоб спільними зусиллями навести лад у місті. Нарада з цього питання запланована на 12 березня о 15.00.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 742 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/3

Кировоград: новости и сайты