П`ятниця, 19.04.2024, 03:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 29 » Відбулася позачергова двадцять друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
13:54
Відбулася позачергова двадцять друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Беручи до уваги клопотання розпорядників коштів міського бюджету м.Знам’янка, керуючись пунктами 2 та 3 ст. 20 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, п.8 ст.59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” 28 листопада 2016 року було прийнято розпорядження міського голови № 47 «Про скликання позачергової двадцять другої сесії міської ради сьомого скликання».

Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, сьогодні відбулася позачергова двадцять друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання героїв-знам’янчан, що загинули під час проведення антитерористичної операції.

До початку роботи, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового відбулося профільне засідання комісії, під час якого було розглянуто питання порядку денного, а саме: «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2015р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік».

Даними рішеннями передбачається:
12

внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2016 рік в частині збільшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно до затвердженого переліку об’єктів та заходів, що фінансуються у 2016 році за рахунок субвенції, а саме: фінансування соціальних заходів, реалізація яких розпочата та триває у м.Знам’янка протягом 2016 року по об’єктам «Реконструкція даху багатоповерхового житлового будинку по вул.Привокзальній,10, м.Знам’янка» та «Капітальний ремонт вул.Фрунзе від вул.Привокзальної до межі м.Знам’янки»;

внесення змін до рішення про міський бюджет на 2016 рік у зв’язку з необхідністю розподілу коштів субвенцій з державного бюджету ( освітньої, соціально-економічного розвитку окремих територій, а також субвенцій на виплату: допомоги населенню для надання пільг та житлових субсидій, та придбання твердого палива і скрапленого газу).

В обговоренні питань порядку денного взяли участь депутати міської ради: Н.Тесленко, М.Терновий, Н.Тишкевич, О.Кузін, І.Микуляк. На запитання членів бюджетної комісії та депутатів міської ради надали відповіді начальник відділу освіти Л.Грекова, начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва.

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування шляхом оголошення позиції депутата. Присутні депутати більшістю голосів підтримали запропоновані проекти рішень.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, В.Загородня – перший заступник міського голови, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради
Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 851 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/8

Кировоград: новости и сайты