Середа, 24.04.2024, 02:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Відбулася позачергова двадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
15:18
Відбулася позачергова двадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася позачергова двадцятата сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан.

До початку роботи відбулося спільне засідання депутатських комісій, під час якого було розглянуто питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» та «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік»

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутатів міської ради С.Гурова та А.Тесленка. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. 
12

До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено 2 проекти рішення. Міська рада затвердила в цілому два рішення : «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» та «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік»

З результатами поіменного голосування за проекти рішень можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь: С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради,представники засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутати міської ради: Т.Макарова-виробнича необхідність, С.Лєвінте - відрядження, Є.Ліщенко – перебуває в зоні проведення АТО,І.Зіньковська-відпустка,О.Озоряний-відрядження,О.Тітарєв-лікарняний.
    
Секретар міської  ради                                                                         
Н.Клименко

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты