П`ятниця, 19.04.2024, 22:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Відбулася позачергова сімнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
11:34
Відбулася позачергова сімнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Беручи  до  уваги  клопотання  розпорядників  коштів  міського  бюджету м.Знам’янка, керуючись пунктами 2 та 3 ст. 19 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання,  п.8 ст.59  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” 29 серпня 2016 року було прийнято розпорядження міського голови  №29 «Про скликання позачергової сімнадцятої сесії міської ради сьомого скликання».

Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, сьогодні відбулася позачергова сімнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання героїв-знам’янчан, що загинули під час проведення антитерористичної операції.

До початку роботи, відбулося спільне засідання депутатських комісій, під час якого було розглянуто питання порядку денного «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.2016р. №179 «Про впровадження системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади м.Знам’янка». Даними змінами з 01 серпня 2016 року передбачено, що всі головні розпорядники, розпорядники нижчого рівня та одержувачі коштів міського бюджету м.Знам’янка у разі здійснення закупівель товарів, робіт і послуг без використання електронної системи закупівель, за умови, що вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує межі встановлені в абзаці п’ятому ч.1 ст.2 Закону України «Про публічні закупівлі» ( 50,0 тис.грн.) та є меншою за вартість, що встановлена в абзацах другому і третьому ч.1 ст.2 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі Закону), замовники обов’язково оприлюднюють звіт про укладені договори в системі електронних закупівель Prozorro відповідно до ст.. 10 Закону, окрім випадків необхідності ліквідації надзвичайних та непередбачуваних ситуацій.

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутатів міської ради О.Рубана та С.Лєвінте. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. Присутні депутати одноголосно підтримали запропонований проект рішення. 

З результатами поіменного голосування за проект рішення, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій.
    
Начальник відділу забезпечення
діяльності міської  ради                                                                         
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты