П`ятниця, 19.04.2024, 04:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Відбулася позачергова сорок друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
15:54
Відбулася позачергова сорок друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулася позачергова сорок друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. 

Відповідно до розпорядження міського голови, перед початком пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, відбулося спільне засідання депутатських комісій під час якого було розглянуто проект рішення, що запропонований для розгляду на позачерговій сесії міської ради, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016р. №675 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Депутати заслухали інформацію заступника начальника фінансового управління О.Лепетко та обговорили  питання порядку денного.

В обговоренні проекту рішення взяли участь міський голова С.Філіпенко, а також депутати міської ради: М.Терновий, А.Тесленко, Н.Данасієнко, С.Картаєєв, О.Бойчук, Н.Тесленко. 

До початку роботи пленарного засідання депутати підняли питання виконання протокольних доручень міської ради, забезпечення належних умов медичного обслуговування населення міста тощо.

До початку пленарного засідання, присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв-знам’янчан.

На сесії міської ради було затверджено  рішення  «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016р. №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» відповідно до якого:
12

розподілено залишок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у сумі 224,8 тис.грн.;

виділено кошти у сумі 1933,5 тис. грн. на капітальний ремонт дворової та прибудинкової території житлових будинків № №7,11,12 по вул. Привокзальній у м. Знам'янка Кіровоградської області.

Не набрала необхідної кількості голосів пропозиція щодо виділення коштів на відновлення теплопостачання в приміщенні КДЮСШ за адресою по вул. Чайковського, 13 для забезпечення температурного режиму відповідно санітарно-гігієнічних норм у сумі 300.0 тис.грн. По даному об’єкту кошти у сумі 30.0 тис. грн. були виділені тільки на виготовлення проектно-кошторисної документації по даному об’єкту.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, Н.Черкас – заступник начальника міського відділу освіти, А.Волошина – начальник управління соціального захисту населення, В.Чорноглазов - помічник-консультант депутата міської ради Н.Данасієнко, представники ОСББ по вул. Привокзальній,12 та ЖБК по вул. Привокзальній,7, голова квартального комітету №2, представники засобів масової інформації.

12
З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

На сесії міської ради були відсутні 7 депутатів міської ради: Л.Семиніна, Т.Макарова, С.Лєвніте – виробнича необхідність, С.Постика – відрядження, Н.Коленченко – відпустка, С.Гуров та Є.Ліщенко - припинили повноваження відповідно до рішень міської ради від 22.09.2017 року.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської  ради                                                                         
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты