Субота, 27.04.2024, 06:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Відбулася позачергова тридцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.
15:14
Відбулася позачергова тридцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася позачергова тридцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 
До початку роботи сесії відбулося спільне засідання депутатських комісій.
Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. 
До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено один проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». З даного питання присутніх проінформувала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальник фінансового управління Г.Лихота.  Депутати одноголосно підтримали даний проект рішення та збільшили бюджетні призначення загального фонду за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань головному розпоряднику – виконавчому комітету Знам’янської міської ради на суму 364,9 тис. грн.
З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
  У роботі сесії міської ради також взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління,  начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських організацій політичних партій.
На сесії міської ради були відсутні 12 депутатів міської ради: Л.Семиніна – відпустка,  Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, С.Лєвінте – лікарняний, Н.Коленченко –  відпустка, О.Луц – відрядження,  С.Бойко, В.Озеряний, О.Озеряний – за сімейними обставинами, С.Гуров, О.Кузін, Т.Макарова – виробнича необхідність, Ю.Сопільняк – навчання.
    



Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради 
Н.Брунцвік


Переглядів: 780 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты