Четвер, 25.04.2024, 11:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 3 » Відбулася позачергова вісімдесят третя сесія Знам’янської міської ради шостого скликання
15:01
Відбулася позачергова вісімдесят третя сесія Знам’янської міської ради шостого скликання
12
Під головуванням голови депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природнього середовища І.Качанова відбулося спільне засідання депутатських комісій міської ради. До розгляду на депутатських комісіях було внесено чотири проекти рішення після обговорення яких, проект рішення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки було знято з порядку денного.

Міським головою І. Крижановським було відкрито засідання позачергової вісімдесят третьої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання на пленарне засідання якої було винесено три проекти рішень, з яких прийнято – два. Під час голосування одне питання порядку денного не набрало необхідної кількості голосів. 

Під час пленарного засідання депутатами внесено зміни до рішення міської ради  від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» щодо: збільшення доходів загального фонду міського бюджету, в тому числі: за рахунок збільшення обсягу міжбюджетних трансфертів  (субвенції з державного бюджету) на 170,8 тис. грн. (компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян - 86,5 тис. грн.,  освітня субвенція – 84,3 тис. грн.); збільшення обсягу субвенції із загального фонду міського бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку регіонів на фінансування заходів, визначених розділом Х «Цивільний захист населення» Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2015 рік на суму 60,0 тис. грн. та відповідне збільшення видатків загального фонду міського бюджету. Зменшено видатки спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку) та здійснено перерозподіл доходів і видатків міського бюджету відповідно до фактичних надходжень та розрахунків головних розпорядників бюджетних коштів.

12
Також внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2015 рік  щодо надання фінансової підтримки м. Сватове Луганської області в сумі 20,0 тис. грн. за рахунок резервного фонду міського бюджету та співфінансування придбання підручників для учнів 4-7 класів загальноосвітніх шкіл міста в сумі  135, 670 тис. грн.

В різному міський голова Ігор Борисович Крижановський повідомив присутнім, що на сьогоднішній день управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. Л.Лаптєва) розпочато роботи по реалізації проекту «Реконструкція пішохідного переходу від залізничного вокзалу для мешканців південного мікрорайону та працівників обласної бальнеологічної лікарні по вул. Макаренка в м. Знам’янка Кіровоградської області». Роботи виконуються філією «Знам’янський райавтодор».
На сесії міської ради були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами (секретар) міськвиконкому Л.Меренкова, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, начальники відділів та управлінь апарату управління Знам’янської міської ради, керівники комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1012 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты