Вівторок, 23.04.2024, 08:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 31 » Відбулася робоча нарада з керівниками підприємств – надавачів послуг, які отримують пільги та житлові субсидії
15:09
Відбулася робоча нарада з керівниками підприємств – надавачів послуг, які отримують пільги та житлові субсидії
12
Під головуванням секретаря міської ради Н.Клименко  в залі засідань міської ради  відбулася робоча нарада з керівниками підприємств – надавачів послуг, які отримують пільги та житлові субсидії, та головами ОСББ.

На порядок дений були винесені такі питання:
Зміни у чинному законодавстві в частині надання пільг та житлових субсидій (наказ Міністерства фінансів України від 04.01.2018 року № 1 «Про затвердження Порядку проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 81 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року № 256, та взаємодії учасників таких розрахунків»).

Про співпрацю з територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам′янка.

Різне. 

Про зміни у чинному законодавстві в частині надання пільг та житлових субсидій інформувала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальнику міськфінуправління Лихота Галина Вікторівна. Юридичну довідку з даного питання надав начальник юридичного відділу Данильченко Юрій Володимирович.

На запитання,які стосувалися надання субсидій населенню міста відповіла начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна та головний спеціаліст управління соціального захисту населення Самброс Ірина Євгеніївна.
12

По питанню співпраці з територіальним центром соціального обслуговування слухали заступника директора терцентру Таран Юлію Володимирівну.

 « 19 січня вступив в дію наказ Міністерства фінансів від 04.01.2018 № 1 про Порядок проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 81 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою КМУ від 04.03.2002 р. № 256, та взаємодії учасників таких розрахунків. Відповідний наказ затверджує форми реєстрів обсягів спожитих пільговою категорією населення пільг та субсидій на оплату енергоносіїв та наданих житлово-комунальних послуг. В наказі також наведено порядок заповнення цих реєстрів та механізм їх передачі до органів казначейства»-повідомили представники Знам’янського управління державної казначейської служби України Кіровоградської області.Також були роздані присутнім пам’ятки щодо відкриття рахунків в органах казначейства.

За результатами жвавих обговорень прийнято спільне з головами ОСББ рішення – звернутися з листом до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Мінсоцполітики України в частині внесення змін до вищезазначених законодавчих актів та надати офіційне роз’яснення щодо ситуації, яка склалася, та алгоритм подальших дій.

Секретар міської ради Н.Клименко подякувала головам ОСББ за їх активну громадську позицію,за відновлення житлового фонду міста,за наполегливу та нелегку працю . « Ви дійсно патріоти рідного міста, і щоденно не словом ,а ділом це доводите»,- сказала Наталія Миколаївна.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты