Вівторок, 16.04.2024, 19:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Відбулася робоча нарада з представниками підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг та управління соціального захисту населення
09:57
Відбулася робоча нарада з представниками підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг та управління соціального захисту населення
12
Під головуванням т.в.о. першого заступника міського голови Т.Іваськів відбулася робоча нарада з представниками підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг та управління соціального захисту населення з питань:

-налагодження тісної співпраці УСЗН та підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг в частині дотримання останніми строків надання необхідних для призначення житлових субсидій відомостей на запити УСЗН;

- забезпечення ефективного електронного обміну базами даних;

- проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення міста стосовно спрощеного Порядку призначення житлових субсидій.

Під час спілкування спеціалісти управління соціального захисту населення відповіли на питання присутніх, надали необхідні роз'яснення. 

Було наголошено, що управління СЗН, виконуючи доручення керівництва області, поступово впроваджує в свою роботу по призначенню субсидій, новий програмний комплекс "Житлові субсидії", який дозволить звести до мінімуму програмні збої, помилки та інші проблемні питання, які на даний час виникають в процесі нарахування субсидій. 

Тетяна Анатоліївна зазначила, що з початком опалювального сезону головним механізмом забезпечення соціального захисту найбільш вразливих верств населення стає Програма житлових субсидій. 

Тетяна Анатоліївна націлила увагу усіх присутніх на тому, що під час спілкування з мешканцями міста доводити інформацію до тих, хто ще не подав заяви на житлову субсидію (до працівників бюджетних установ, безробітних, пенсіонерів, працівників інших галузей): не потрібно чекати початку опалювального сезону, а вже зараз подавати документи на субсидію. Для цього необхідно лише заповнити заяву та декларацію, в якій навіть не треба зазначати суму доходу та подати ці документи (в будь-який спосіб) до міського управління соціального захисту населення для подальшого опрацювання. 






 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 923 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты