Неділя, 19.05.2024, 08:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 8 » Відбулася робоча нарада за участю обласного керівництва
17:08
Відбулася робоча нарада за участю обласного керівництва
 
12         8 листопада 2012 року у приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася робоча нарада за участю: першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації А.Ніколаєнка, заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Г.Пастух, начальника обласного управління освіти і науки Е.Лещенко, начальника головного управління житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації О.Довжук, першого заступника міського голови В.Джулая, начальника міського відділу освіти В.Сиромятнікова, начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янського міськвиконкому Н.Брунцвік, директора Будинку дитячої та юнацької творчості Л.Гребенюк.
Під час наради було розглянуто стан матеріально-технічної бази Будинку дитячої та юнацької творчості та ситуацію з опаленням закладу. В 2012 році за кошти міського бюджету розроблено проектно-кошторисну документацію на будівництво котельні та проведено її експертизу. Вартість виконання будівельних робіт біля 450.0 тис. грн. Враховуючи вкрай складну ситуацію в міському бюджеті, роботи в поточному році виконати немає можливості.
 
12          На сьогоднішній день на завершальному етапі знаходиться питання забезпечення приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості електроопаленням протягом опалювального сезону 2012-2013 р. р. За інформацією директора Будинку дитячої та юнацької творчості Л.Гребенюк заклад буде опалюватися за допомогою 20 електроконвекторів.
Відділом освіти прийнято наказ, в разі не забезпечення належного температурного режиму в приміщеннях в осінньо-зимовий період при користуванні електроопаленням, про перенесення занять до навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей".

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты