Неділя, 12.05.2024, 23:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 7 » Відбулася святкова зустріч міського голови Ігоря Крижановського із знаними жінками м. Знам'янка
09:19
Відбулася святкова зустріч міського голови Ігоря Крижановського із знаними жінками м. Знам'янка
наними   
12         З першим несміливим промінчиком сонця, з ледь відчутним весняним вітерцем весь світ прокидається після зимового сну. Весна, хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею – найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.
6 березня 2012 року з ініціативи Знам'янської міської ради, за підтримки народного депутата України О.Єдіна відбулася святкова зустріч міського голови Ігоря Крижановського із жінками м. Знам'янка, яка була присвячена дню 8 Березня.   
12          Тут, у залі міськвиконкому зібралися понад 100 жінок м. Знам'янка, які є не лише представницями прекрасної половини людства, коханими дружинами, мамами, а також майстринями чи хорошими спеціалістами у певній галузі роботи, матері-героїні, почесні громадяни, депутати, лікарі, вчителі, держслужбовці, голови квартальних та будинкових комітетів та представники інших професій.
У вітальному слові міський голова Ігор Борисович Крижановський звернувся до всіх жінок: "- Напередодні свята весни і ніжності, щиро вітаю Вас, прекрасну половину людства, любих і люблячих Жінок, берегинь родинного вогнища з нагоди чудового свята - дня 8-го Березня! Сьогодні ми, чоловіки, вклоняємося вам, жіноцтву, яке одвічно оберігає сімейні цінності, традиції, культуру і духовність нашого народу. З вами пов’язане усе найдорожче: щастя і радість, надія і кохання, ніжність і милосердя".
 
12          З нагоди свята Почесними грамотами Знам'янської міської ради та відзнаками народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна нагороджено кращих жінок міста . Їх вручали міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко. Весняний настрій гостям свята дарували зі сцени вихованці міського Палацу культури та Будинку дитячої та юнацької творчості. Всі присутні отримали велике моральне задоволення від прослуханого концерту.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 703 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты