Середа, 08.05.2024, 04:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 1 » Відбулася тридцять восьма сесія Знам'янської міської ради
16:33
Відбулася тридцять восьма сесія Знам'янської міської ради
 
12         1 березня поточного року відбулася тридцять восьма сесія Знам’янської міської ради, яку провів міський голова Ігор Борисович Крижановський.
На сесії міської ради були присутні депутати Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький, В.Джулай, керівники підприємств та установ, начальники управлінь та відділів.
На розгляд 38 сесії міської ради було винесено 29 питань порядку денного.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік» здійснивши перерозподіл видатків спеціального фонду міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників. А також затвердила звіт про виконання міського бюджету за 2012 рік по доходах та видатках.
На сесії міської ради депутати затвердили Положення управлінь, відділів та інших структурних підрозділів та затвердили кандидатуру Чорновол Наталії Миколаївни на відзначення Премією Верховної Ради України.
 
12          З метою цільового використання бюджетних коштів в 2013 році міська рада внесла зміни до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янка на 2013-2015 роки, Програми благоустрою міста Знам’янка на 2012-2015 роки, а також на виконання п.4 рішення Кіровоградської обласної ради від 21.12.2012р. №414 зміни та доповнення до Міської цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2014 року; внесла доповнення до Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2012-2015 роки.
Міською радою затверджено Програму працевлаштування молоді на 2013-2015 роки та відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» Міську програму «Призовник» на 2013-2014 роки.
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про надання згоди на виготовлення проектів землеустрою, про надання дозволу на складання технічної документації, затвердження проектів землеустрою, врегулювання земельних відносин, уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів.
На сесії депутати затвердили Звернення до Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України стосовно надання допомоги у подоланні критичної ситуації, яка виникла при виконанні Знам’янського міського бюджету в 2013 році і може призвести до соціальної напруги в місті.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 668 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты