Субота, 04.05.2024, 13:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 2 » Вшановано кращих людей міста
16:21
Вшановано кращих людей міста
          12 
  Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу "Знам’янчанин року - 2013".
Щорічне відзначення кращих представників різних галузей у тринадцяти номінаціях засновано керівництвом міста з метою відзначення та стимулювання осіб, які досягли високого професіоналізму і значних успіхів у виробничій, науковій, державній, творчій та інших сферах діяльності, зробили вагомий внесок у соціально – економічний та культурний розвиток нашого міста.
Щорічний міський конкурс "Знам'янчанин року" можна назвати найбільшим надбанням та скарбом міської ради. Адже саме 2008 рік став роком народження конкурсу.           12 
  За п'ять років було визначено найкращих представників нашого рідного міста, які представляють різні підприємства, установи та організації.
"Трудові колективи, громадські організації і громадськість міста загалом пропонує на розгляд комісії кандидатури людей, які упродовж року зробили вагомий внесок у розвиток міста. Як правило, лауреатами стають представники різних галузей, серед яких: медики, освітяни, керівники різних підприємств і організацій. Оскільки упродовж існування конкурсу уже відзначено понад 70 осіб, ми плануємо видати книгу "Відомі люди Знам’янщини", – розповіла керуюча справами міськвиконкому Наталія Тесленко.
          12 
 Цього дня було згадано всі досягнення лауреатів премії "Знам’янчанин року-2013", на їхню адресу сказано багато теплих слів. Урочисту церемонію відкрив міський голова Ігор Крижановський , який у вітальному слові сказав:
«У нашому місті з 2008 року започатковано проведення щорічного конкурсу «Знам’янчанин року», що базується на одвічних гуманістичних цінностях - утвердження національної гідності, глибокої поваги до Людини-творця, будівничого, патріота. Цей конкурс вже встиг стати важливою подією в житті міста.

За цим дійством, яке сьогодні відбуватиметься на цій сцені - стоїть наполеглива й невтомна праця колективів, спеціалістів, професіоналів своєї справи, окремих людей трудівників.

На початку урочистостей вручена пам'ятна стрічка "Почесний громадянин міста" за вагомий внесок у  розвиток та розбудову міста Знам'янка, за активну участь у громадському житті Джулаю Володимиру Олександровичу, першому заступнику міського голови, депутату Кіровоградської обласної ради.

          12 
 З метою відзначення переможців конкурсу «Знам’янчанин року – 2013 » - враховуючи всі напрямки роботи соціально - культурної сфери діяльності міста – було затверджено 13 номінацій, у яких за критеріями оцінки визнано переможців.
До нагородження будуть представлені знам’янчани, які внесли вагомий вклад у розвиток міста та слугують прикладом для наслідування. Їх імена сьогодні будуть озвучені у цій залі. Переконаний, що їх професіоналізм, сумлінна праця слугуватимуть і надалі закріпленню змін на краще у нашому місті, зростанню добробуту громадян, розвитку культурних цінностей, позитивним соціальним зрушенням. Я хочу побажати переможцям цьогорічного конкурсу нових ідей, втілення їх у життя, вагомих трудових успіхів, енергії та сповнення задумів» .
          12 
 Готуючи конкурс «Знам’янчанин року-2013», оргкомітет за відповідними критеріями визначив переможців у 13-ти номінаціях, які були нагороджені кубками «Ніка» та дипломами Знам’янської міської ради.
Участь у заході взяли:  секретар міської ради А.Тесленко, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, селищний голова смт.Знам’янка Друга С.Філіпенко, переможці конкурсу «Знам’янчанин року» минулих років, представники підприємств, установ, організацій міста.

Переможцями конкурсу "Знам’янчанин року - 2013" стали:
Підприємець року: Суворов Олександр Віталійович , приватний підприємець
Талант року у сфері освіти:Щиголь Ніна Олександрівна, вчитель української мови та літератури НВК "ЗШ №2-ліцей"
Талант року у сфері культури: Айвазовська Раїса Олексіївна, пенсіонерка
Талант року у сфері спорту та фізичної культури: Григорян Арман Артемович, спортсмен
Талант у сфері медицини: Богомільчук Володимир Михайлович, лікар Знам'янської станції екстреної швидкої медичної допомоги
Керівник року: Кривенко Андрій Миколайович, начальник відділу Знам’янського територіального відділу служби матеріально-технічного забезпечення Одеської залізниці
Лідер року органу самоорганізації населення:Філіпова Світлана Миколаївна, вчитель історії та суспільствознавчих дисциплін НВК "ЗШ №2-ліцей" , секретар будинкового комітету по вул.Жовтневій, 20
Громадський лідер року: Ільченко Едуард Дмитрович, депутат Знам’янської міської ради шостого скликання
Молодіжний лідер року: Панкевич Богдан Олегович, заступник голови ДГМО «Оберіг»,абітурієнт, Професіонал року у соціальній сфері: Суслов Леонід Григорович, начальник управління Пенсійного фонду міста Знам’янка та Знам’янського району
Професіонал року у комунальній сфері та будівництві: Філоненко Володимир Миколайович, майстер І групи «водопостачання» Знам’янської дільниці водопостачання і водовідведення
Професіонал року державних установ і органів місцевого самоврядування: Компанієць Людмила Вікторівна, директор Знам’янського міськрайонного центру зайнятості
Залізничник року: Греков Сергій Вікторович, начальник локомотивного депо м.Знам’янка.
          12 
На закінчення заходу відбувся святковий концерт за участю кращих художніх колективів знам’янщини.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1028 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты