П`ятниця, 26.04.2024, 08:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 4 » Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та номінантів щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року"
09:35
Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та номінантів щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року"
12
Найбільша дорогоцінність Знам’янки – це її прекрасні люди-талановиті, відповідальні та працелюбні. Тож ми можемо з гордістю говорити, що в нашому місті живуть  люди, які люблять своє рідне місто, які працюють і творять на благо свого рідного краю.   

31 липня у міському Палаці культури  відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та номінантів щорічного міського конкурсу  "Знам'янчанин року". Це Почесне звання присвоюють кращим людям міста за їхні професійні, громадські та творчі досягнення у всіх сферах життєдіяльності міської громади - економіці, соціальній справі, культурі, спорту, державній службі та службі в органах місцевого самоврядування, комунальнільній сфері та інших.

12
Переможцями  стали:
  • «Захисник Вітчизни» - Крижан Віталій Іванович – сержант, командир відділення військової частини. 
  • «Підприємець року» - Холявка Олександр Анатолійович, приватний підприємець.
  •  «Талант року у сфері медицини» - Тарасова Валентина Володимирівна, завідувач терапевтичним відділенням, лікар-терапевт вищої категорії.  
  •  «Талант року у сфері    культури та мистецтва» - Кулик Тетяна Станіславівна, директор Знам'янського міського  краєзнавчого музею.
  • «Професіонал року у сфері спорту» - Слуцький Олексій Анатолійович, тренер-викладач з єдиноборства Знам’янського міського спортивно-технічного клубу "Товариство сприяння обороні України".  
  • "Талант року у сфері  «Молодь Знам’янщини» - Зайченко Крістіна Леонідівна – студентка Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка. З 1 вересня 2014 року розпочала свою трудову діяльність в Центрі дитячої та юнацької творчості. 
  • «Талант року у сфері освіти» - Шуляшкіна Світлана Анатоліївна – вчитель початкових класів. За посадою керівник гуртка «Самоврядування дітей та молоді».  
  • «Залізничник року» - Матвієнко Володимир Васильович, перший заступник начальника Знам'янської дирекції залізничних перевезень ДП "Одеська залізниця". 
  • «Лідер року органу самоорганізації населення» - Іванова Наталія Вікторівна, секретар будинкового комітету № 8, член виконавчого комітету.
  •  «Професіонал року у соціальній сфері» - Хомяченко Тетяна Антонівна, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) м.Знам'янка. 
  •  «Професіонал року у комунальній сфері» - Заруцький Андрій Анатолійович,    заступник  міського голови з питань діяльності виконавчих органів.  
  • «Професіонал рятівник» -Ларіонов Владислав Сергійович, начальник Знам'янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області.  
  •  «Волонтер року» - Цуркан Надія Михайлівна, пенсіонерка. Волонтер.
  • «Керівник року» - Савельєв Ігор Миколайович, керівник Знам'янського міського комунального підприємства "Ринокторгсервіс ".
  • «Професіонал року державних установ  та органів місцевого самоврядування» -  Іваськів Тетяна Анатоліївна, начальник фінансового управління Знам'янського міськвиконкому м.Знам'янка.  
12
Звертаючись до мешканців та гостей міста, секретар міської ради Надія Анатоліївна Адамович  сказала:  «В першу неделю серпня наше місто відзначатиме свій день народження — День міста. До цього пам’ятного дня   присвячений конкурс «Знам'янчанин року», який проводиться вже протягом кількох років у місті і став доброю традицією.  

В цей день Знам'янщина вітала тих, хто долучився до життєдайного, невичерпного джерела Прометеєва вогню, і власним талантом та працею, знаннями і розумом отримує значимі перемоги в житті і професійно-суспільній діяльності.

Щороку їх славетна плеяда поповнюється новими іменами, а відтак, за визначенням, зростає самоповага і гідність нації, приходить чітке розуміння, які цінності і пріоритети являються дійсно справжніми і дійсно важливими.
12
На таких базових засадах і розвивається конкурс «Знам'янчанин  року». Адже без поваги до себе, свого близького, народу і міста, годі сподіватись, що хтось у світі матиме до нас шанобливе ставлення».  

Секретар міської ради Адамович Надія Анатоліївна та керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна вручили переможцям конкурсу «Знам’янчанин року-2015» Почесні грамоти та відзнаки «Ніка», номінантам конкурсу - дипломи за активну   громадську позицію, плідну роботу, особистий внесок у соціально-економічний розвиток  міста  та з нагоди  146-ї річниці Дня міста, цінні подарунки.

Святковий настрій присутнім у залі дарували: солісти міського Палацу культури Р. Павловський, С.Свірідова, дует Л.Кравцова та М.Іваськів, танцювальний дует В. Кондратюк та А.Подковаліхіна, зразковий дитячий танцювальний колектив міського Палацу культури «Веселка» (кер. Т.Часник).


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 947 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/17

Кировоград: новости и сайты