Вівторок, 07.05.2024, 09:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 4 » Відбулася загальна нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
16:29
Відбулася загальна нарада з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств міста, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому О.Лепетко прозвітувала про виконання міського бюджету за січень поточного року.
Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міськвиконкому Н.Брунцвік проінформувала про те, що розпочаті роботи, які стосуються санітарної очистки міста. Подана на реєстрацію декларація про готовність об'єкта до експлуатації по об'єктах: реконструкція системи теплопостачання приміщень Знам'янської міської ради.
Керівник КП «ЗЖЕК № 1» Е.Дегтяр доповів що, продовжуються роботи по санітарній очистці підвальних приміщень будинків. Станом на 31 січня поточного року виконано очищення підвальних приміщень у дев’яти будинках: вул.. Привокзальна, 11, вул. Фрунзе, 91, вул. Гагаріна, 9, 11, вул. Глібка, 2, 28, вул.. Жовтнева, 18, вул. Фрунзе, 85,87, вул. Матросова, 29.
Міський голова поставив перед керівниками комунальних підприємств міста завдання утримувати в належному стані вулиці та дороги міста в зимовий період. Постійно тримати на контролі проходження опалювального сезону в закладах соціальної сфери, освіти та культури.
Основну увагу у своїй роботі комунальним підприємствам потрібно звернути на роботу з боржниками комунальних послуг. Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також проведення робіт по перевірці димових та вентиляційних каналів у житлових будинках, виконання перевірки оголовків, димоходів у зимовий період, проведення робіт по поточному ремонту та інші питання.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 703 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты