П`ятниця, 10.05.2024, 01:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 3 » Відбулася загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
16:39
Відбулася загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Начальник фінансового управління Іваськів Т.А. доповіла що, невиконання першого кошика за 11 місяців складає 1 млн. грн., дефіцит фінансових ресурсів 4,5 млн. грн., заборгованість по заробітній платі 1 млн. 150 тис. грн. планується виплатити заборгованість в повному обсязі протягом тижня до 07.12.2012 р., план по бюджетному розвитку виконаний на 100 %, іде підготовка до планування бюджету на 2013 рік.
Керівник КП «ЗЖЕКу № 1» Дегтяр Е.Г. –- доповів що, виконано роботи по підготовці житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр. На даний час працівниками КП «Знам’янська ЖКГ № 1» було проведено утеплення водопровідних труб та каналізаційних труб в підвальних приміщеннях проблемних житлових будинків: Партизанська, Мусорського, Гагаріна, Луначарського, Матросова, Трудова, Фрунзе, Привокзальна, Калініна,109 (3 під’їзди). Виконано: ремонт ДВК житлових будинків: Привокзальна, Маяковського; фарбування газопроводів: Радянська, Пролетарська, Чайковського, Фрунзе; роботи по демонтажу 31 супутникової антени з оголовків ДВК.
Керівник КП «Шляховик» Лаптєва Л.О. – доповіла що, підприємство повністю підготовлено до осінньо-зимового періоду.
Керівник КП «МАС» Джулай О.М. - доповів про те, що забезпечено стале проходження опалювального сезону в закладах освіти і культури, на постійному контролі температурні режими в закладах освіти.
Начальник відділу освіти Сиромятніков В.І – доповів про те, що завершені роботи по забезпеченню теплом БДЮТ вартість робіт склала 15 тис. грн., по ДЮСШ замінена та проведена проводка, придбані обігрівачі, температурний режим постійно контролюється. Канікули розпочнуться з 29.12.2012 по 14.01.2013р.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства-підготувати та подати на реєстрацію декларацію про готовність об'єкта до експлуатації по об'єктах: "Реконструкція системи газопостачання житлового 5-ти поверхового будинку по вул. Жовтнева,12 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)", "Реконструкція системи газопостачання житлового 5-ти поверхового будинку по вул.Гагаріна,9 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)","Реконструкція системи газопостачання житлового 3-х поверхового будинку по вул. Суворова,16 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)","Реконструкція системи газопостачання житлового 5-ти поверхового будинку по вул. Привокзальна,2 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)","Реконструкція системи газопостачання житлового 5-ти поверхового будинку по вул. Глібко,28 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)","Реконструкція системи газопостачання житлового 9-ти поверхового будинку по вул. Фрунзе,122 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)","Реконструкція системи газопостачання житлового 5-ти поверхового будинку по вул. Привокзальна,1 в м.Знам'янка. (заміна зовнішнього газопроводу)" та інші.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты