П`ятниця, 19.04.2024, 07:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 27 » Відбулася зустріч-діалог єпископа Олександрійського і Світловодського, преосвященного Боголєпа з громадськістю міста
16:13
Відбулася зустріч-діалог єпископа Олександрійського і Світловодського, преосвященного Боголєпа з громадськістю міста
12
У сесійній залі виконавчого комітету Знам’янської міської ради, за участі міського голови Філіпенка С.І.. першого заступника міського голови Загородньої В.Г., секретаря міської ради Клименко Н.І., керуючої справами Ратушної І .О,  відбулася зустріч-діалог єпископа Олександрійського і Світловодського, преосвященного Боголєпа з громадськістю міста. 

Під час зустрічі обговорювалися такі теми як: «Уроки сторіччя для Знам’янського благочиння Олександрійської єпархії», «Відродження првославності» «Духовно-моральні аспекти (віра, традиції, проблеми, аспекти, які вивчалися в вузах науки)» «пастирське богослужіння капеланів в українській армії» «Духовницька практика в сучасних умовах».

Присутнім сподобалась манера спілкування гостя, імпонували повага, шанобливе ставлення до аудиторії, доброзичливість та бажання надати пораду. І тому нікому не було дивно, що коли єпископ запропонував відповісти на запитання , які можливо виникли, не був обділений на них.
12

По завершенню обговорення, преосвященніший єпископ Боголєпа відповів на численні запитання, які надходили від у присутніх.

Зокрема, піднімалися питання щодо звичаїв та обрядів святкування Різдва, духовної моралі. Особисті питання цікавили не менше: ставили запитання, які заторкували релігійне життя молодої особи та проблеми, з якими вона стикається. Зокрема, це апатія, незацікавленість молоді у релігійному житті. Явище «нічогонебажання» 
12
Преосвященніший назвав великою проблемою і закликав усіх, хто має таких друзів, підтримати їх – «це найкраще, що ви можете зробити для них». Усім же, хто ще не почав жити духовним життям, єпископ порадив поставити собі 3 запитання: «Звідки я?», «Хто я?» і «Що я роблю на цій землі?». «Відповідаючи на ці три запитання, ви обов’язково зіткнетеся з релігією, а заглибившись далі, у вас виникне потреба спілкування на цьому грунті».

12
Зустріч тривала близько двох годин і залишила сильне враження в серцях присутніх. У кінці зустрічі міський голова  Сергій Іванович Філіпенко сердечно подякував єпископу та висловив надію , що такі зустрічі будуть відбуватися частіше. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 799 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты