П`ятниця, 19.04.2024, 22:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 3 » Відбулася зустріч керівництва міськвиконкому, селищної ради смт Знам’янка Друга з ветеранами-колишніми керівниками.
13:12
Відбулася зустріч керівництва міськвиконкому, селищної ради смт Знам’янка Друга з ветеранами-колишніми керівниками.
  Щорічно, традиційно напередодні святкування Дня міста, відбулася зустріч керівництва міськвиконкому, селищної ради смт Знам’янка Друга з ветеранами-колишніми керівниками.
  З вітальним словом виступили: міський голова Сергій Іванович Філіпенко,  селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Сергій Борисович, голова клубу «Діалог», колишній міський голова Василашко Михайло Іванович.

Міський та селищний голова проінформували ветеранів про основні досягнення в поточному році, поділилися планами на майбутнє та подякували ветеранам за активність у вирішенні питань життєдіяльності міста і відповіли на запитання.

Приємно, що серед присутніх вже традиційно знаходилися і колишні міські голови Джулай В.О., Нестеров М.О., Мацко В.В., депутат міської ради 7 скликання.

Зокрема Володимир Васильович у своєму виступі привітав присутніх з Днем міста та висловив думку про те, що при консолідації зусиль міського голови, депутатів, членів виконкому, підприємств, установ, організацій та громади нам вдасться багато чого зробити на користь громади міста, смт Знам’янка Друга та с. Водяне.

В свою чергу майстерний колектив локомотивного депо «Джерело» (кер.В.Кулик) порадував чарівними, піснями та навіяв  спогадів присутнім про їх молодість, почуття і вірність та любов до рідної Знам’янщини, за що вони отримали щиру вдячність від міського голови Філіпенка Сергія Івановича.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 863 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.9/7

Кировоград: новости и сайты