Середа, 03.07.2024, 20:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 22
Гостей: 22
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 20 » Відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС
16:19
Відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС
 
12         Напередодні 26-х роковин Чорнобильської катастрофи у залі засідань міськвиконкому відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС. Ігор Борисович сказав, що на превеликий жаль, час не в змозі вилікувати соціальні рани, завдані Чорнобильською катастрофою учасникам тих подій, у пам’яті яких вона залишила багато зарубок.
26 років ми живемо з цією бідою, досі відчуваючи її негативний вплив. Наслідки аварії на ЧАЕС даватимуться взнаки ще не один десяток літ.
Проблеми, які породила Чорнобильська катастрофа, з роками не зникають.
 
12          Ліквідація наслідків Чорнобильської катастрофи – одна з найболючіших проблем в Україні. Вирішенням Ваших проблем займається ряд служб, представники яких взяли участь у нашій зустрічі. Це начальник управління праці та соціального захисту населення Молін Олександр Сергійович, працівники управління праці та соціального захисту населення, лікарі відділкової та центральної районної лікарень Чичеркова Тетяна Олексіївна та Пугач Ганна Іванівна, заступник начальника управління економіки та власності Грінченко Ольга Вікторівна, начальник відділу з призначення пенсій управління пенсійного фонду у м.Знам’янка та Знам’янському районі Дякова Олена Михайлівна.
Під час зустрічі Молін Олександр Сергійович – начальник управління праці та соціального захисту населення інформував про стан соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС; Дякова Олена Михайлівна- начальник відділу з призначення пенсій управління пенсійного фонду у м.Знам’янка та Знам’янському районі розповіла присутнім про пенсійне забезпечення осіб, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко в свою чергу запросила ліквідаторів взяти участь у міських заходах 26 квітня поточного року. Звернула увагу на активізації роботи міських громадських організацій "Союз-Чорнобиль", ветеранів та інвалідів Чорнобиля "Квітень – 86".
 
12          Міський голова вручив матеріальну допомогу дітям-сиротам та дітям, які втратили одного з батьків. Запевнив, що всі відповідальні особи за вирішення питань чорнобильців, будуть зосереджуватися на проблемах окремої людини, а через неї і всіх тих, хто зазнав радіаційного впливу або іншої шкоди.
Щира подяка Вам, низький уклін, хай мир і злагода не покидають Ваші серця! Міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя в родинах!

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 645 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты