Понеділок, 22.07.2024, 16:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 11
Гостей: 11
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 19 » Відбулася зустріч з генеральним директором ТОВ "ГЕОІД"
09:52
Відбулася зустріч з генеральним директором ТОВ "ГЕОІД"
 
12         18 вересня 2012 року перший заступник міського голови В.Джулай та начальник управління економіки і власності міськвиконкому Л.Нестеренко відвідали ТОВ "ГЕОІД" з метою ознайомлення виконання інвестиційних проектів в рамках міської програми "Центральний регіон-2015". Під час візиту В.Джулай та Л.Нестеренко зустрілися з генеральним директором Кліпацьким Сергієм Вікторовичем. С.Кліпацький надав інформацію щодо проектів, які виконуються в поточному році та поділився планами на майбутнє.


Інформаційна довідка про ТОВ "ГЕОІД"


Виробничі потужності компанії "ГЕОЇД" розташовані в місті Знам'янка Кіровоградській області на території 5745 кв.м. є побудованим з нуля спеціалізованим заводом для випуску металопластикових виробів і нестандартних конструкцій.
 
12          Спільно з проектантами, технологами і будівельниками пройшли повний цикл копіткої роботи із створення сучасного віконного підприємства пропрацювавши при цьому кожну ланку технологічного процесу і логістики.
У 4-х поверховому адміністративно-побутовому корпусі заводу розмістилася уся адміністративно-управлінська структура підприємства - що вагомо спростило роботу дилерам і замовникам.
Управлінська структура заводу включає адміністрацію і ряд ключових департаментів - фінансовий, оптових продажів, закупівель, виробничий і логістики. Зразки продукції, що випускається, представлені тут же - у виставковому центрі, де може оформити замовлення будь-який клієнт підприємства.
Підприємство розміщено в цехах, які у свою чергу поділені на ділянки і робочі місця - цех виготовлення склопакетів, цех виготовлення конструкцій, складальний цех, цех нестандартних конструкцій, цеху додаткових матеріалів(сітки, підвіконня, відливи).
Усі матеріали, що входять, зберігаються на критих, відособлених складах, розмір і розташування яких прив'язані до технологічного ланцюга виробництва - склади профілів ПВХ, армира, фурнітури, скла, стеклопакетной комплектації та ін.
На окрему увагу заслуговують склади готової продукції і навантажувальні рампи заводу, місткість яких дозволяє прийняти і відсортувати по напрямах усю продукцію складального цеху, зберігати в "буферній зоні" до відвантаження 10000 кв.м. віконно-дверних виробів, а найголовніше - безперебійно відвантажувати 2000 кв.м. 7 продукції замовникам в зміну!
 
12          У 2011 році компанія "ГЕОЇД" закінчила 2-у чергу реконструкції свого заводу і вийшла на виробничу потужність 50000 кв.м. віконно-дверних виробів в місяць, але це не межа. Наступний, вже запланований рубіж - 100000 кв.м. продукції в місяць.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1137 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты