Четвер, 28.03.2024, 15:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 23 » Відбулися навчальні лекції з профілактики загрози, на яку можна очікувати від вибухонебезпечних предметів та приладів
08:03
Відбулися навчальні лекції з профілактики загрози, на яку можна очікувати від вибухонебезпечних предметів та приладів
12
Знам’янським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано навчальні лекції Знам’янського МСТКТСОУ для учасників табору «Фестивальний» та пришкільного майданчика ЗШ №4 з профілактики загрози, на яку можна очікувати від вибухонебезпечних предметів та приладів.
На жаль, в Україні ніколи не публікували повні статистичні дані про загибель людей (особливо дітей), які підірвалися на іржавому металі Великої Вітчизняної війни. 

Але факт залишається фактом – декілька загиблих у рік – трагічна реальність. Міни і вибухонебезпечні предмети забрали і скалічили безліч людських життів. Цей жах триває і зараз. Гинуть дорослі, намагаючись здати небезпечну знахідку до пункту прийому металобрухту або при спробі розібрати пристрій з метою отримати вибухову речовину; гинуть діти, які з цікавості підкладають боєприпаси у багаття. В умовах збройного конфлікту на Сході країни натрапити на небезпечну «іграшку» можна практично скрізь: у лісі, на узбіччі доріг, на порослих травою шляхах, у старих покинутих будівлях, на полі, у лісосмузі, на власному городі й навіть на вулицях міст. 
12

Директор Знам’янського МСТК ТСОУ Володимир Олександрович Колебіденко докладно розповів дітям про різновиди мін, саморобних вибухових пристроїв, невикористаних боєприпасів, мін-пасток, мін-сюрпризів, що імітують предмети домашнього побуту, дитячі іграшки, коробки від цукерок, книжки або речі, що привертають увагу, окремо наголосив на ознаках небезпечних зон, пояснив правила і чіткий алгоритм дій і безпечної поведінки в зонах ризику. 

Дітям вкотре було наголошено на те, що ЗАБОРОНЕНО підходити до невідомих та підозрілих речей та чіпати їх. Учасники заходу  активно ставили питання, особливо щодо мін, гранат та радіусу їх ураження.  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/7

Кировоград: новости и сайты