Неділя, 05.05.2024, 22:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 3 » Відбулися навчання всіх працівників музичній школі ім. М. В. Лисенка з цивільної оборони та протипожежної безпеки
16:19
Відбулися навчання всіх працівників музичній школі ім. М. В. Лисенка з цивільної оборони та протипожежної безпеки
 
12
З метою захисту населення від дій сучасних засобів ураження в ході воєнних конфліктів, від уражаючих факторів, які викликаються стихійними лихами, техногенними аваріями (катастрофами), а також для забезпечення належного рівня пожежної безпеки  у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка  відбулися навчання всіх працівників школи з цивільної оборони та  протипожежної безпеки. 

Навчання провів Шмалько Юрій Олексійович – інспектор ДПРЧ 18. Доповідач детально ознайомив присутніх з класифікаціями надзвичайних ситуацій та їх видах, ознайомив  з основами захисту та діями населення у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, з системою оповіщення міста у випадку виникнення надзвичайної ситуації та роботою пересувних гучномовців. 

Довів до відома присутніх до кого звертатись та за якими номерами телефонів для того, щоб дізнатися про місце розташування захисних споруд (бомбосховищ) у разі небезпеки. Наголосив на правилах поведінки при виявленні вибухово-небезпечних предметів, ознайомив з потенційними загрозами любителів «тихого полювання», тобто грибників. Також для присутніх інспектор продемонстрував, як користуватися вогнегасником (порошковим) у разі виникнення пожежі.

Юрій Олексійович пояснював, щоб ми усі, у разі виникнення надзвичайної ситуації, не панікували і діяли рішуче, зважуючи усі кроки. А щоб уникнути небезпечних ситуацій, застерігав, завжди дотримувалися правил безпеки життєдіяльності. 


Категорія: Новини культури | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты