Понеділок, 22.07.2024, 14:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 51
Гостей: 51
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 12 » Відбулися спільні засідання постійних комісій:
12:06
Відбулися спільні засідання постійних комісій:
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійних комісій: з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький), з питань землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін).

Депутати розглянули проекти рішень, які виносяться на розгляд чергової двадцять третьої сесії міської ради. Заслухавши відповідальних виконавців проектів рішень, кожною комісією надано зауваження, пропозиції та доповнення, що були занесені до протоколів. 

Міським головою, під час розгляду проектів рішень, було наголошено на необхідності вирішення питань місцевого значення спільними зусиллями, як в частині підтримки та розвитку життєзабезпечуючих галузей міста «Житлово-комунальне господарств», «Освіта», «Охорона здоров’я» та інших, у тому числі щодо придбання комунальної техніки, що забезпечить належний рівень надання послуг КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг»,  так і щодо виваженості під час розгляду та прийняття рішень з питань регулювання земельних відносин. 
12

Під час обговорення проектів рішень з питань регулювання земельних відносин, голова постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацький висловив думку щодо необхідності проведення засідання профільної комісії, з метою визначення та надання висновку комісії зі спірних питань, що виникли під час їх розгляду.

У обговоренні проектів рішень взяли участь депутати міської ради, що взяли участь у роботі комісій, а саме: депутати міської ради: Ю.Сопільняк, С.Бойко, О.Бойчук, І.Микуляк, С.Каратєєв, В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв, О.Кузін, Н.Тишкевич, Ю. Майборода, К.Пастух.

У роботі постійних комісій взяли участь: перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, секретар громадської організації «Знам’янська  Спілька підприємців» І.Усаченко.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 853 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты