Четвер, 18.04.2024, 23:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 8 » Відбулися урочисті збори працівників Знам’янського управління по експлуатації газового господарства
14:43
Відбулися урочисті збори працівників Знам’янського управління по експлуатації газового господарства
12
У неділю в Україні відзначатимуть День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.  З цієї нагоди напередодні свята відбулися урочисті збори працівників Знам’янського  управління по експлуатації газового господарства. 

Привітали працівників підприємства не тільки директор Знам’янського УЕГГ Самаріна Федот Васильович , але й поважні гості – міський голова Філіпенко Сергій Іванович та керівник апарату районної державної адміністрації Слюсаренко Олена Олександрівна

12
"Від вашої діяльності і від того, наскільки професійно, відповідально і чесно ви виконуєте свою роботу залежить дуже багато процесів як у виробництві багатьох вітчизняних галузей економіки, так і в побуті звичайної людини.   

Тому бажаю усім вам взаємовигідного партнерства у вирішенні ділових питань", -- зазначив Сергій Іванович, звертаючись до присутніх.

Напередодні вашого професійного свята бажаю  вам звичайних людських цінностей. Будьте здорові, щасливі, успішні. Радійте кожному дню життя, який дарує Господь.  Цінуйте тих, хто поруч з вами і нехай вони цінують вас", -- сказала у своїй промові Олена Олександрівна.
12

«Я пишаюся тим, що у нас є такий колектив», - підсумував Федот Васильович офіційну частину свята та подякував усім за сумлінну працю.

Кращі працівники підприємства були відзначені також відзнаками від НАК «Нафтогаз», Кіровоградської облдержадміністрації, Знам’янської міської ради та Знам’янської районної державної адміністрації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты