Середа, 03.07.2024, 20:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 67
Гостей: 67
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 27 » Відбулися урочистості до Дня Конституції України
12:06
Відбулися урочистості до Дня Конституції України
 
12         16 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
27 червня 2012 року у залі засідань міськвиконкому відбулися урочистості до Дня Конституції України.
 
12          На заході були присутні перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, представники політичних партій, громадських організацій, трудових колективів, підприємств, установ, організацій міста.
Перед присутніми з промовою виступили перший заступник міського голови В.Джулай, вчитель історії та права НВК №2 Філіпова Світлана Миколаївна, вчитель історії та права ЗОШ №3 Литвинова Валентина Володимирівна, після чого відбулося нагородження знам’янчан, які вносять вклад у розбудову нашого міста, мають активну життєву позицію.
12          За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов`язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено Кривенка Андрія Миколайовича – начальника Знам`янського відділу служби матеріально-технічного забезпечення Одеської залізниці, депутата Знам`янської міської ради; почесною грамотою Знам`янської міської ради - Корж Наталію Борисівну – заступника головного лікаря з лікувальної роботи комунального підприємства «Знам`янська бальнеологічна лікарня».
За сумлінне ставлення до виконання громадських обов`язків, вагомий внесок у всебічний захист конституційних прав населення, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України грамотою Знам`янської міської ради було нагороджено
Колебіденка Володимира Олександровича голову Знам`янського Центру виховання молоді «Чайка», Знам`янської міської організації Товариства сприяння обороні України; Кемеріну Тамару Панасівну – голову ОСББ «Кактус»; Сугарея Андрія Олеговича – головного спеціаліста сектору у справах сім`ї та молоді.
 
12          На урочистостях було вручено сертифікат на 50 тисяч гривень голові ОСББ «Зоряний» Ткаченко Наталії Володимирівні за перемогу у щорічному міському огляді-конкурсі на звання "Краще об`єднання співвласників багатоквартирного будинку ". Як зазначив Володимир Олександрович, переможцю конкурсу будуть профінансовані роботи по капітальному ремонту будинку на вищеназвану суму.
 
12          Після урочистої частини відбулися урочиста хода та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты