Вівторок, 16.04.2024, 20:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 7 » Відбулися урочистості у трудовому колективі Знам’янського управління експлуатації газового господарства.
15:25
Відбулися урочистості у трудовому колективі Знам’янського управління експлуатації газового господарства.
Напередодні професійного свята працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відбулися урочистості у трудовому колективі Знам’янського управління експлуатації газового господарства.

Вітали працівників управління: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, директор Знам’янського УЕГГ Самарін Федот Васильович.

«Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів квартири ми рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працює чимало людей, яких у народі називають просто газовиками. У складних економічних умовах саме ви не лише стабільно забезпечуєте всіх споживачів міста та району природним газом, але й проводите газифікацію населених пунктів нашого краю», - з такими словами звернувся міський голова до присутніх. 

«Я пишаюся тим, що у нас є такий колектив», - підсумував Федот Васильович офіційну частину свята та подякував усім за сумлінну працю.

Кращі працівники підприємства були відзначені відзнаками від НАК «Нафтогаз», Знам’янської міської ради, Знам’янського управління експлуатації газового господарства.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/7

Кировоград: новости и сайты