Вівторок, 07.05.2024, 01:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України
08:55
Відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України
 
12         5 жовтня 2012 року в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України. Вже 20 років Асоціація послідовно і всебічно захищає права та інтереси ветеранів війни, праці, інших громадян похилого віку, забезпечує захист їх інтересів та задоволення потреб. Саме завдяки наполегливій самовідданій праці залізничників, зростали і зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, з'являються нові маршрути, відновлюються й будуються вокзали, удосконалюється рухомий склад. Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України.
 
12          Ветеранів війни та праці залізничного транспорту , всіх присутніх у залі привітали начальник Одеської залізниці Микола Луханін, народний депутат України Олександр Єдін, начальник Знам'янської дирекції залізничних перевезень, депутат Кіровоградської обласної ради Віктор Казанджій, голова ветеранської організації Одеської залізниці Володимир Зелений, міський голова Ігор Крижановський.
Вітаючи ветеранів-залізничників, Микола Іванович наголосив, що залізниця робить усе можливе, щоб якомога більше уваги приділяти пенсіонерам – колишнім працівникам Одеської залізниці. Він зазначив: «20-та річниця створення Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України – це особлива дата у нашому житті. Свій гідний внесок у процес сучасного розвитку держави вносять і працівники нашої магістралі. Одеські залізничники завжди робили все можливе заради збереження і подальшого розвитку транспортного конвеєра країни, забезпечення безперебійного і безпечного перевезення пасажирів і вантажів, техніко-економічного вдосконалення транспортної галузі. У будні і свята, вдень і вночі вони знаходяться на трудовій вахті, безперервно забезпечуючи чіткий ритм перевезень».
 
12          За багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий внесок у розвиток Одеської залізниці, активну громадську діяльність, виховну роботу серед молоді та з нагоди 20-річниці Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України 25 ветеранів праці залізничної магістралі отримали почесні нагороди та грошову винагороду від керівництва Укрзалізниці та Одеської залізниці.
З привітальним словом до всіх присутніх звернувся народний депутат України О.Єдін.
Олександр Йосипович побажав ветеранам здоров’я, добробуту, світлих та радісних днів і зазначив, що й надалі буде докладати максимум зусиль для розвитку та підтримки соціальної сфери на залізниці.
"Щиро зичу кожному залізничнику, кожному працівникові цієї, без сумніву, надзвичайно важливої професії міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні та професійного зростання" , - наголосив народний депутат України.
 
12          Цього дня за вагомий внесок у розвиток залізничного транспорту, сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та з нагоди 20-річниці Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України Подяками та матеріальним заохоченням від народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна були нагороджені 10 ветеранів праці залізничного транспорту.
 
12          Міський голова Ігор Крижановський в свою чергу привітав всіх присутніх зі святом та зазначив : "Шановні ветерани та працівники залізничного транспорту! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-ї річниці утворення Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України. Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України.
І сьогодні ви робите все заради збереження і подальшої розбудови залізниці. На всіх етапах розвитку, залізничники завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов'язку. Ми шануємо вашу працю, ваші традиції. У день вашого свята бажаю всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров'я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, віри в щасливе майбутнє нашого міста та України".
Цього дня лунали вітання ветеранам та працівникам залізничного транспорту і від молодого покоління.
 
12          В дарунок на свято були вручені квіти від Генерального директора Укрзалізниці Володимира Васильовича Козака, начальника Одеської залізниці Миколи Івановича Луханіна, народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна, міського голови Ігоря Борисовича Крижановського.
Після урочистої частини всіх присутніх вітали народний хор "Джерело" локомотивного депо Знам'янка ( кер. В.Кулік) та зразковий аматорський танцювальний колектив "Веселка" (кер.Часник Т.М.).



















Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты