П`ятниця, 29.03.2024, 16:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек
10:44
Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек
12
Вже 15 років поспіль 30 вересня, разом із численною читацькою аудиторією, відзначають українські бібліотекарі та книгознавці своє професійне свято - Всеукраїнський День бібліотек.

За своїм природним призначенням бібліотека є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вона сприяє всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадянських якостей і патріотичної свідомості населення. 

12
В рамках відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек у дитячій музичній школі ім. А.В.Лисенка відбулися урочистості з нагоди цього свята.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Крижановський Ігор Борисович, керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна, начальник відділу культури та туризму Бабаєва Світлана Миколаївна. 

12
В  Знам’янській бібліотечній системі стало доброю традицією у цей день відзначати колективи бібліотек за успіхи у відповідних напрямках роботи та окремих працівників за сумлінність, креативність, енергійність. Із рук директора ЦБС Марини Колісніченко Грамоти та Подяки отримали не лише бібліотекарі, а й секретар, бухгалтер, адже вони теж є невід’ємною частиною бібліотек.

А родзинкою заходу стала відеопрезентація про діяльність міської бібліотечної системи, про дружню, творчу і працьовиту родину ЦБС. 

12
Крім того, Почесною грамотою Знам’янської міської ради було нагороджено Сатир Наталію Анатоліївну, бібліотекаря дитячого відділу ЦБС.

Музичне привітання для бібліотекарів підготували вихованці дитячої музичної школи ім. М. Лисенка Сергія Івасенка.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты