П`ятниця, 26.04.2024, 05:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 26 » Відбулися військово – патріотичні заняття для дітей та молоді
07:26
Відбулися військово – патріотичні заняття для дітей та молоді
12
До  25 річниці з дня створення Української спілки ветеранів Афганістану Кіровоградською обласною організацією Всеукраїнського дитячого патріотичного об’єднання «Майбутнє України» спільно з обласними організаціями УСВА під керівництвом В. Остащука, та Товариства сприяння обороні України, яку очолює Н. Титенок, Кіровоградською обласною Федерацією військово – спортивних багатоборств (голова А. Ярошевський) було започатковано проведення військово – патріотичних занять для дітей та молоді. 

Перше таке заняття провели для вихованців Олександрійського військово – патріотичного клубу «Захист» під керівництвом А. Ярошевського.  

16 червня 2015 року голова Кіровоградської ОО ВДПО «Майбутнє України», учасник бойових дій на території Афганістану, директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко разом із командою інструкторів організували виставку навчальних макетів зброї, мін. Володимир Олександрович розповідав про призначення та ТТХ різних видів мін, вчив дітей правильно поводитися в разі виявлення схожого на міну чи снаряд предмета.

12
Під керівництвом інструкторів Б. Колебіденка, Е. Шарафудінова, О. Колебіденко діти, об’єднані у кілька груп мали можливість постріляти із страйкбольних макетів пістолетів, автоматів, гранатометів РПГ-18 і РПГ – 22 та вчилися метати гранату. Це завдання виявилося чи не найскладнішим, особливо для малюків, адже його треба було виконувати в справжніх бронежилеті та касці. 

Тренер – викладач Олександрійського військово – патріотичного клубу «Захист» К. Ліщенко, який нещодавно повернувся із служби в зоні АТО, провів із групою старших вихованців практичне заняття з володіння автоматом, ділився набутими навичками пересування в бойових умовах, вчив як рухатися із зброєю по місцевості в парі, прикриваючи один одного.

12
На добру згадку про зустріч В. Колебіденко вручив керівнику ВПК «Захист» А. Ярошевському диск із записом навчального фільму з відеоуроками військової справи для молоді та кожному учаснику придбані за допомогою спонсорів буклети – порадники «Що варто знати юнацтву в непростий час».

В планах керівництва Кіровоградських обласних організацій ВДПО «Майбутнє України», УСВА, ТСОУ зробити такі спільні заняття традиційними та проводити їх для вихованців первинних осередків і в інших районах області.



І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України


 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты